Komentari (143)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Irfan Cengic!!!!
Velika neizvijesnost je bila danas na kongresu SDP-a, ali i na kongresu Naše stranke. Posebno je bila zanimljiva borba Edina Forte sa njegovim protukandidatima za predsjednika stranke. Bravo SDP i NS. Demokratija i liberalne vrijednosti na djelu. 🤣😂
Niksic je SDA spijun poslan da ugasi SDP
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
SDP propao ko kauc
Nikšić danas ulazi u historiju bh. politike kao čovjek bez izbornog legitimiteta na svakom polju. U Vladi voljom stranaca, na čelu stranke svojom i voljom ekipe koju je uhljebio. Nermin Duplo Nametnuti doslovno ne predstavlja nikog. Ali zato zastupa interesa centara izvan BiH.
Na kongresu SDP brutalnim kršenjem statuta produžuje mandat Nerminu Nikšiću, ljubimcu naroda sa ogromnih 5582 glasova na izborima, poznatom po odličnom mandatu na poziciji premijera 2010-2014. Period ekspanzije razvoja ekonomije. To je i Šmit prepoznao te je suspenzija Ustava bila neohodna kako bi neprikosnoveni Nermin ponovo zasjeo i zasjao!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Covjek je za predsjednika nekog sahovskog kluba veterana, a ne za predsjednika najvece ljevicarske stranke, gdje bi prvi covjek morao da puca od energije, bunta i novih ideja, ucini uslugu svima nama i povuci se sam, nemoj biti novi Lagumdzija!!!
ČOVIĆ PREKO MARFIJA IDE NA PRODUŽENJE MANDATA NIKŠIĆU I TO ZAMISLITE PODRŽAVA NEKAKVA SDP BAZA. ŠTA JE DANAS SDP BAZA? VRH PIRAMIDE SDP-a SU SRPSKO 3M + STOJANOVIĆ (NIKŠIĆ JE NJIHOVA MARIONETA), A BAZU IM ZASTUPAJU OKORJELI OPĆINSKI SDP BIROKRATI KOJI ĆE ZA SITNE PRIVILEGIJE UVIJEK POSLUŠATI SDP VRH - TJ. SRPSKO 3M. U OKRŠAJU SA OVOM OKOŠTALOM SDP STRUKTUROM BEĆIROVIĆ I ČENGIĆ - KAO STVARNI NOSIOCI IZVORN
DVOJAC NIKŠIĆ I KONAKOVIĆ SU DOBILI JASNA ZADUŽENJA OD DVOJCA DODIK + ČOVIĆ: NA UNUTRAŠNJEM PLANU DODIK JE NAJAVIO SUSRET DVIJE ENTITETSKE VLADE. NIKŠIĆ + VIŠKOVIĆ IMAJU ZADATAK DA PRETRESU SVE UNUTARNJE BANKARSKE REZERVE, A KONAKOVIĆ DA ISPITA VANJSKE MOGUĆNOSTI ZA SPAS BUDŽETA RS-a. ČAK ĆE SATLER I MARFI RADO PREŠUTNO PODRŽATI OVU FEDERALNU PODRŠKU RS-u, JER IDILA RELAKSACIJE ODNOSA U BIH ITEKAKO DONOSI POENE KARIJERNIM STRANIM BIROKRATIMA.
Covjek sa najmanje glasova pokupi sve fumkcije.Al necete se dugo zadrzati.Cengic ce vas u SA unistiti zajedno sa Becirovicem
Presmješno. Umjesto da on bude neko ko će forsirati Čengića, Štetu i mlađu ekipu on im im šalje poruku" I poslije Nikšića Nikšić!!!!" Kakav će ovi kolaps doživjeti na slijedećim izborima, ali nadam se da ćemo preživjeti...
Druze niksa izlobira ga ti
Nametnuti premijer
Komunjatska posla,slijedeci potez moze biti dozivotni pocasni ptedsjednik SDP a haha,
Hvala Bogu pa je SDP odumiruća stranka
Da mi je docekati sljedece izbore da vidim poraz ovog mediokriteta pa nek odmah umrem.
Upornost i ustrajnost poruka mladima
Idu tenderi ....
Nikšić je grobar SDP-a i najbolji promotor SDA. Većeg smetljara na političkoj sceni BiH, u tako jakoj konkurenciji, nema.
OPET NAMETNUT od MZ
Za mene nikad vis sdp