Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
od zla oca, od gore mater! Lopov do lopova u pm!
Načelnik Kaknja ili Općinski Načelnik Općine Kakanj. Isto i za Brezu ..... Onda je Klix mogao objaviti da će Mandra sada biti Predsjednik Zenice ... Šta god to značilo
Načelnik Kaknja ili Općinski Načelnik Općine Kakanj. Isto i za Brezu .....
prvi saf lopovi najveći
Mandra, sve super, de nam koju marku u Kakanj na vodi ulozi..
Vodu vari, vodu hladi. Čuj Sarajlićka podpredsjednik. Pa ona je upropastila zeničku SDA. Ode SDA u povijest....
Ako naslijedi mudrost,strpljivost i pronicljivost Galijasevica bit ce dobar
Mandra uhljeb u sda stranci od 1990.godine
Sretno Mandri na čelu SDA ZDK. Mandra je relativno mlad čovjek, rođen 17. decembra 1969. godine u Kaknju gdje je završio Mašinsku tehničku školu, a nakon toga i Mašinski fakultet u Sarajevu. Član je Stranke demokratske akcije od njenog osnivanja, a početkom rata je bio dobrovoljac Armije BiH. Nije Mandra dezerter, neobrazovan, lažljiv i podal kao tzv. Trojkaši
Mandra je pobjego iz rata u radioamatere Kakanj. Ovakvi su gori od dezertera.
Nikada gore stanje bezbjednosti nije bilo od ovoga kad vlast predvodi tzv.Trojka. Sve će uništiti samo kako bi zadržali svoje udobne fotelje, pa čak će i državu dovesti u pitanje samo da Konaković, Nikšić i Forto imaju funkcije i privilegije. Ništa nisu uradili za građane, osim za sebe, svoje članove i udruženja koja su sami njihovi članovi osnovali. Građani su razočarani, a najviše njihovi glasači koji su očekivali promjene i da će ispuniti ono što su lažno obećavali.
Kad Mandra postane predsjednik nečega to govori o činjenici da danas političar postaje svako ko nabaci kravatu i lijepo se začešlja.
Volio bih upoznati makar jednog funkcionera sda koji dolazi iz realnog sektora, makar jednog! Sve uhljeb do uhljeba! Sve na drzavnoj sisi!
Safet kovacevic kov grad privatni sektor
Koji šupljikat od političara! Prošle godine lik izjavio da mu je N. Nikšić dobar političar. Ako mu je Njiva dobar mogu zamisliti koja je on Ledina!
Teško stranci koju ovaj vodi. Alija bi se vratio u mezar da ustane!
SDA se Cisti ,SDP se raspada. NIP se ukida..NS..se bori za Izborni prag.
Fahrudin Čolaković osnivač stranke Radom za Boljitak u Olovu a danas velki patriota i prodavač magle sirotinji.