Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nešto najbolje što je nana Orlović rekla, digla bih tužbu i za džamiju kao što sam i za crkvu ali ne bih nikad za fabriku. Upravu je, samo će na kraju i crkve i džamije ostati ovdje
Pa skupite pare i pravite fabriku. Vjerski objekti grade vjernici iz svog dzepa, a ne iz drzavnog budzeta.
Pa sto u pravu je covjek ,mene nije uvrijedio ni malo...
Sta je pogrijesio??? Otvoreno i hrabro opozicijo!!!!
Nista cudno od stranke i naroda koji je izvrsio genocid nad bosnjacima i srusio hiljadu i 200 dzamija..
@samko.sakic.1 Ispade da u Bosni vise i nema dzamija po tvojoj logici :)
Nije neprimjeren istup
Fino covjek objasnio..
@Undertaker..htio si biti pametan..pih..ne klanja se bogovima..nego Jednom Gospodaru svemira, daleko si ti..počni napokon čitati..ostavi se vesele sveske i igrica. Želim ti svako dobro.
ova njegova izjava se moze na dva nacina tumacit ali eto kad tako govore jedni drugima sta bi tek govorili bosnjacima.
Svoju ženu čovjek iz nekog razloga moze nazvati ku***m,ako mu to za ženu drugi kaže naje*o je,kad neko opsuje Allaha ili Isusa,ne Boga nego kad imenuje,ako je te vjere zasmeta nam,ako je druge vjere onda je belaj.Crnac crncu kaže šta ima crnčugo,ako bijelac to kaže crncu rasista je itd itd...ima bezbroj primjera,takvi smo svi,pa je pravo glupo komentarisati na tu temu bilo šta.
nismo u crkvi da se klanjamo kipovima i slikama jel tako dzikani?
Kod nas se kaže e jesi našao džamiju gdje ćeš klanjati. Inaće ne bi trebalo da nas dotiće to šta tamo neki đikan govori.
Genetika Srbije, BiH i Hrvatske ::: .... https://i.imgur.com/CUHx7CI.png
☝„la ilahe illallah“- nema Boga osim Allaha