Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma hajde bolan dodice mislijo si svi ce potrcati na tvoj sastanak bez dnevnog reda ha ha ha ha
Dok god postoje u Bosni oni koji negiraju Bosnu i nas Bosance meni je drago. Jerme vrate i stvarni svujet.Nezivim u oblacima.Shvatim koje izdajica Bosanski. Hvala im.A najvise hvala Gospodaru Svih Svijetova.Sto ih dade.Oni to nemogu shvatiti.Stoje opet dobro.Jer se ja i ne trudim da oni shvate .Trebami budilica dame probudi.
Pa Mile misli da moze dovijeka vuci ljude za nos!? Mile,Mile tebice Srbi psovati sve po spisku za koju godinicu ,dok shvate stasi im uradio.A ti jedva daces to i tad shvatiti.Ko sta sije to i pozenje.Kako bi pametni shavatili koliko su pametni da nema onih suprotnih.Hvala ti Boze .
Pitanje za @ko god; Molim te da mi objasnis zasto je Alija krajem 80-ih pocetkom 90-ih slao na obuku u ZAGREB i u islamske zamlje tzv.specijalce(teroriste). Ali i pslije svega bili ste sposobni da drzite 25% teritorije. Na tim teritorijama i nije bilo borbi izuzev ako se niste vi medjusobno borili. Primjeri; cazin v,kladusa.bihac.
@pura lakse ti je sine da odsjeces jedan prst i da se krstis s tri kad si vec toliki ljubitelj genocidnog rezima. Bosnjaci su zastitnici hrvatske od srbonacizma. Hrvatskoj je to vrlo jasno iako budale poput tebe nemaju nikakve veze sta se desava u sirem okruzenju. Iskreno vas skutore bi srbi pomeli za manje od 24 sata. Sjecas se teskih gubitaka iz 1992 kod Kupresa? Tada su srbi i jna zaustavili daljnji prodor prema Duvnu samo radi toga da vas iskoriste u borbi s Bosnjacima. haj sad odjebaus kad vas niko ne uzima u usta. Ovo je sukob izmedju nas i dodika. Ako vec hoces da ucestvujes predstavljaj se ubuduce kao srbin. Lakse cemo se raspoznavat.
Predsjednice, ne gubite vrijeme na beskorisne pregovore sa federalnim politicarima. Njihovom propalom entitetu niko ne moze pomoci, bankrotirao je pred naletima parazita i nacionalista iz reda oba naroda. Mnogo je posla pred nama u Srpskoj kako bi se bolji BiH entitet sto prije ukljucio u evropske integracije. Savez nezavisnih socijaldemokrata treba nastaviti svoj ekonomski program koji je smanjio broj nezaposlenih u RS, i ucinio da prosjecna plata bude veca nego u propaloj federaciji. A nekad dok su nacionalisti vladali Srpskom plate u federaciji su bile tri puta vece. Samo SNSD, socijaldemokratija za bolje sutra RS!
Bosnan, idiote cim se ti pucas. Armija BIH je drzala 12% BIH, i da mi nismo vratili Srbima Mrkonjic, Sipovo a oni vama koridore ostali bi na jadnih 12%. Iz koje si ti bajke izasao, jako si pametan mora da kad si bio mali sisao tatu umjesto mame....
Izlaz je EU i gasenje strasti koje nacionalisti podgrijavaju. Nacionalizam kod Srba stvara domino efekt te se potpali i nacionalizam kod Bosnjaka i Hrvata. To je klasicna formula \"Zavadi pa vladaj\" i mi nismo ni prvi ni poslednji gdje se ta politcka formula koristi. Izlaz je putu ka EU, profesionaliziranje medija (manje Avaza i slicnog smeca od medija i uticaja nacio-kriminalnih klanova) i jacanje vladavine prava. Raznorazni klanovi su se nakotili koji su sada glavna prepreka svakom progresu. Dodik je samo rezultat miljea koji se natalozio od 1992 pa do sada. To ce se kad tad morati cistiti.
ko neslusa moju retoriku mars iz Bosne moze bosna i bez vas komunjara,slijedim put pravednika BIH4EVER
dodi i srbima e.bem muter i ako ne vole bih niko ih ne prisiljava da zive u njoj, traktor, cerada, i pravac sumadija, sretan put pogani jedni....
a da umalo da zaboravih, *jer vidm da vam odavno niko to nije rekao dobro znate da se nikad nesmijete odcejpiti , jer bi tim proglasili svoj direktan nestanak. nemate ni diplomatske ni vojne mogucnosti za to. jer da je to dogiku bilo u cilju on sigurno nebih propustio istorijsku sansu koja se ukazala kad je kosovo postalo nezavsisno. cinjenica je da zivite u drzavi gdje je islamski narod dominantan, i to s enikad nece promjeniti , muslimana je sve vise dok drugih religija u bih sve manje. zasto?/ kao prvo natalitet pada kao u cjelom svijetu...... kao drugo ne dozivljavate bih kao vlastitu drzavu pa se selite kao sluge u susjeden drzave ciji gradjani vas nemogu gledati, kao trexce bjezite od gladi jer dok vam dodik prica kako ste bogati i imate para vi neznate kakoce te djeci kupiti cipele za zimu, mogao bi ovako nastaviti do sutra , ali kome.................???
hahahaha zcao je i sadam hussein neke svejtske politicare na raazgovr ali naravno da se niko nije odazvao ubici genocidnom , i zamislite sta je sadam izjavio nakon toga ,??? kaze, ovo nije moj poraz vec poraz svijeta (a to je bilo malo prije nego ce na vjesalo)
\"...oteti teritoriju koja je njihova koliko i od osta dva naroda...\" to isto rade i bosnjaci. hrvati su tu najtolerantniji! brojke su mi svjedok, a ne prazna propaganda!
@ty Potpuno te razumijem. Ali nazalost, srbi zive u drzavi u kojoj zive jos dva konstitutivna naroda. To je realnost. Ja mogu da shvatim senzibilitet Srba gdje se boje drzave u kojoj nisu vecina, ali nemoj misliti da je rijesenje toga stvoriti Genocidistan i oteti teritoriju koja je njihova koliko i od osta dva naroda.
Da li su se odrekli vojske, policije, mogućnosti da ih preglasaju u parlamentu i td.