Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bitno je na tenderu dobiti relaciju za održavanje ,pokupiti silne pare a kad snijeg padne praviti se englez...tako je u čitavoj državi
Putevi su dovoljno dobro očišćeni da bi se i na Trebević i Bjelašnicu moglo bez problema popeti sa DOBRIM a ne ćelavim zimskim ili u pojedinim slučajevima i sa ljetnim gumama! Ovo drugo se odnosi na one koji još uvijek misle da se sa ljetnim gumama i lancima u gepeku (što je i po zakonu dozvoljeno?) može na planinu! Neko se popeo bez problema a ovi sa lošom "zimskom opremom", su napravili haos!
činjenica je da se put vraca trebevič jako loše čisti dio koji je osunčan sam se i otopi a ono što je u hladu bog te veselio čekaj mart-
Medo , pobrkao si.Puno informacija za tvoj mozak donosi ovaj internet..
Zato Jahorina danas beton :)
Čudnovato je kako se potpuno neiskusni sa tek stečenom dozvolom za vožnju uopšte usude izazivati sudbinu i kretati na put zimi i magli. Pa jedva se snalazi na suhom i sunčanom, ono bi odmah u brdo gdje slabo pomaže dobra oprema, ni dugofodišnje iskustvo.
Ma da imaju kako treba zimske gume vjeruj ovo malo sto vidim snijega ne bi predstavljalo nikakav problem kao da po suhom ides..
A za lance i sajle na gumama niko nije cuo
za sve ovo je alija kriv
Cudno da za kvazi apartmandzije da im nije ocisceno. Konakovicu najebo si !!!
Hahahaha snijeg iznenadio u decembru....
Evo od sada treba izdati naredbu da je ciscenje puteva za planine, narocito za FGR izletnike vikendom - primarno i da ima da se uradi prije nego ciscenje gradskih ulica i saobracajnica; takodjer za planine ne vazi zimska oprema - ljetne gume tokom 12 mjeseci.
Ma fakat smo se pretvorili u nesto...ne znam ni ja sam u sta, k’o kakva nedefinisana masa; politika kriva - pa nije ni cudo, nisu nam politicari iz Svedske
niste vi vidjeli put prema Palama i Jahorini ...
Jucer prosao sve bijelo i utaban snijeg/led , isao na all season gumama i nigdje da pomisli da proklize i zbog togaa mi nije jasno kako ovaj svijet onda ima probleme...mora da su svi na ljetnim gumama ili sta!?
K'o je vidio da snijeg pada u decembru, jašta će ih neg' izenanditi ...
Snijeh HiN* iznenadiJo
Mora da je neka najeftinija so posuta pa ovo nista ne topi, al sve su prilike da je nema nikako, drzava spara!
Gdje ih nece iznenadit, cuj snijeg da zimi pada..
Je li opet Srbi iz RS-a blokiraju put na planine kao što je bilo s onim semaforom?? :P :P