Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DOBRO DOSAO HEROJU U HRVATSKU REPUBLIKU HERCEG-BOSNU
ne damo ovog glavonju Hrvatskoj! Nema izrucenja! Budemo ga zastitili, ja cu prvi da ga branim! Kada oni nama izruce one nase kriminalce koje stite mi cemo njima ovog!
Koji će nam sva hrvatska i srbijanska bagra. Bosna je raj za kriminal. Imamo mi dosta domaće bagre još su nam počeli dolaziti iz susjednih zemalja. Usput svi ovi koji bježe nama su sigurno radili na uništavanju ove države, kako bih ja to šutao nazad.
,,patriote\'\' ne daju da im drzavu unistava hrvatsko mlijeko, sir i jaja, a hrvatski zlikovci mogu jeeel bh bando ???
Glavasa netreba izruciti Hrvatskoj jel svi hrvati koji su pobijegli iz Bosne u Hrvatsku nisu izruceni Bosni kao naprimer Ante Jelavic a sto se tice Glavasa kamo srece da je vise takvi bilo kao on Srbija bi bila kod zemuna i drina granica jel on je bio pravi kad je trebalo stati u borbu protiv srba lako je sad pricati o zlocinima zna se ko je sve zapoceo srbi i beograd nedajte heroje Dudakovica Gotovinu i mnoge druge pa tako i Glavasa nek oni osude Vicu Vukojevica za ratne zlocine protiv muslimana zna se da je on bio glavni emisar Gojka suska za Bosnu najgori je bio stvorio je Herceg Bosnu i sve te zlocine tamo zna to Mesic a Suti a nase niko nista i nepita.Ja predlazem za presijednika Gospodina Lukaca a prije toga da svu tu gamad i kriminalce strpa u zatvor i to napraviti jedan centralni zatvor da svi budu zajedno u zatvoru eto nek ga naprave u Brckom posto je Brcko jedino ostalo nicije i svacije.Pozdrav iz Usa
DA, NARAVNO!!! NI KARAĐIĆA NI MLADIĆA, SAMO AKO SU BOSANSKOHERCEGOVAČKI DRŽAVLJANI, A KOLIKO JA ZNAM (A ZNAM MNOGO) NJIH DVOJICA NISU DRŽAVLJANI BOSNE I HERCEGOVINE. AKO TREBA KOME SUDITI, SUDIĆEMO MU MI, OSIM AKO GA TREBA IZRUČITI U HAAG, JER BOSNA I HERCEGOVINA JE POTPISALA IZRUČIVANJE U HAAG, A MI SVOJE POTPISE POŠTUJEMO, A NE KO SMRDIJA KOJA BI I ROĐENU MATER PRODALA ZA 2 BANKE!!! ;-)
@AKADEMIK Znaci necete ni Mladica isporuciti, jer i on je vas drzavljanin ! I Karadzic je pogrijesio sto nije bio u BiH, jer je i on vas drzavljanin pa ga ne biste isporucili :DDDD
ovi sa juzne granice bih, ni o cemu pojma nemaju? ali sto jest jest, glavas je bih drzavljanin, nema isporucivanja. bih ne smije svoje drzavljane isporucivati, po uzoru na hr i sr.
NEMA NAŠE BOSANSKOHERCEGOVAČKE DRŽAVLJANE NIKOM IZRUČIVAT!!! DOBRO TI NAMA DOŠAO BRANE GLAVAŠU, JER BOSNA I HERCEGOVINA NE IZRUČUJE NIKOM SVOJE DRŽAVLJANE!!! ;-) ;-)
Eto dodajte jos pet godina na clanstvo u EU, sad predvidjaju da cemo uci 2225...jebga...
buahahhaha, sto imam osjecaj da ce hrvatska traziti da sa bih se potpie ugovor o izrucivanju bjegunaca sa bilo kojim drzavljanstvom? inace glava vec ima garant bih drzavljanstvo.
Naravno da nemaju zvanične informacije jer oni uvijek zadnji saznaju.
BJEŽTE KRACI USRA VAS GUZICA,SAMO JES GENERAL OD GLAVE DO PETE.