Komentari (126)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod nas prijavis nebitnog lika svi mu se natovare na kosti, prijavis veliku ribu samo ti se nasmiju u facu. E kad bude izjednacena reakcija na male i velike ribe onda cu prijavljivati. A i ovi drzavnici se ubise od dosade znaju onis sve to samo nikog ne zanima korupcija ...
Stoji to sto pricas, samo sto ako onda necemo nista raditi bice nam jos gore. Dokle god budemo cekali da se nesto prvo desi da bi mi poceli reagovati, icemo sve dublje i dublje u krizu. Jer na ovaj nacin ti samo podrzavas kriminal, korupciju i ostale nelegalne radnje.
@kendjo.vandjo Borba u ovoj drzavi i za ovu drzavu je besmislena. Ko to nije svatio il je glup il gluplji. Pa 20 godina nema promjene , kome je malo neka ceka još 20 pa da svati. Licno me je inspektor ubjedjivao da je dobro raditi u privatnom sektoru a kad sam ga ja namjerno upitao gdje mu djeca rade oboje su u državnom sektru. Pa kaže vidiš dobro je tebi ucis razvijaš se, samo što se ucim i razvijam dok ne crknem. On na odmor 20 radnih dana ja 5 ...
Podrska ilegalnim stomatolozima. Vlast se ponasa svima za primjer, pa ih treba slijediti. Zjbat gdje kod kog mozes, nkrast bez ikkve odgovornosti, samo jako.
Dok budu cekali da ih drzava zaposli onda je bolje da crknu jel, nek rade bolje ista nego nista
Savjet krezavom/krezubom narodu,..NE IDITE U HITNU DA VAM VADE ZUBE!!!!!! Radije otidjite u Dom zdravlja da vam to urade nego mesari u HItnoj. Moj savjet kao dr.
Naberu se milijarde duga poreznoj upravi od neplacanja poreza od strane drzavnih, federalnih i kantonalnih javnih preduzeca koja su frljnula u propast zahvaljujuci istim, i to nije problem, al zato ispade stomatolozi jedan od glavnih problema... kao i ovi freelanceri... i svi zidari, moleri, vodoinstalateri, keramicari koji hoce posteno zaraditi svoj hljeb, a da ne daju pare za drzavu od koje svakako nikakve fajde nemaju... Ne branim nikoga, ali valjda se krece od glave, a ne od repa...
NEKA IM DAJU MOGUCNOST DA RADE DOPUNSKU DJELATNOST I NEKA SE REGISTRUJU, SVI STOMATOLOZI KOJI IOLE PONESTO ZNAJU RADE PRIVATNO, I NEKA RADE. ALI MISLJENJA SAM DA SE TREBAJU REGISTROVAT I PLACATI POREZ.
U Domovima zdravlja su beskrajne liste cekanje za popravak zuba, jednostavno, mrsko im je raditi. Sto bi, kada moraju izvaditi zub to urade i to je sve, samo svojim prijateljima i izmedju see popravljau zube. pacijenti htjeli ili ne moraju ici privatniku i dbelo placati blombe, nasa posla.
libo me bazu
diva vnago iz stau
O, drzavo, pokvareni dzojstiku! Bavis se freelancerima, a stomatolozi ti rade na divlje!
zubari, ljekari, vaginolozi, vodoinstalateri, keramicari, moleri, instruktori, fotografi, informaticari, travari, dileri, parketari, paletari... svi smo mi freelanceri :D to je BiH
Kad ce oni poceti placati poreze, a ne jadni freelanceri
a koji stomatolog neradi privatno???
Evo moj jaran. Radi u Domu zdravlja, dobro mu, plata super, edukacije, itd. Ima platu, radio-ne radio. DZ ga izedukovao za dzaba, raducka tu i tamo, uziva. Sto bi isao u priivatuk i zamarao se, kad je ovako sigurica. Btw, pise se "ne radi".
Bolje da se nadlezni pozabave sa nelegalnim radom ljekara. Ima ljekara koji rade bez licence cak i u javnim zdravstvenim ustanovama.
Kodne nazive izmislja sigurno neko iz TLN
Akcija bloototh?haha
Ovlašteni su oni. Rade po domovima zdravlja(koji im isplaćuju plate i doprinose) a obda pacijente šalju u svoje privatne ordinacije na crnjaka i uzimaju pare. Da se razumimo većina ih je bliska SDA.
Sv sava u svojoj poslanici rece"BRACO SERVI MI NE SMEMO POPRAVLJATI ZUBE, TO JE ZAVERA USTASKO DZIHADSKA" AMEENNN