Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto nam niste malce o ovom jucerasnjem susretu Zeljka Komsica i Ambasadora Francuske i Njemacke?Ocito da nekima nije bilo vazno o ovome? Taj Zeljko,samo tak!Otvaraj sva moguca vrata i dobro si ucinio za poziv francuskog predsjednika i njemackog premijera,vrijeme je da i oni posjete nasu drzavu!Samo naprijed Zeljko sine Bosne i Hercegovine! http://www.bosnjaci.net/prilog.php?rid=1&pid=34591 BOSNA4EVER!
SDA SBIH i SDP treba da se sloze oko stvari kako rjesavat 500 miliona za socijalne potrebe Takve stvari ne brinu srbijanske politicare jer njihova zemlja nije ratovala. Njihovi politicari prave zavadu, i kreiraju haos u svim okolnim zemljama kako bi iz tih sukoba stekli korist. Srbiji je potreban sukob u BIH kako bi mogla kontrolirat bosanske srbe. U momentima kad im izmice kontrola koriste njihove \"hrvate\" i njihove \"muslimane\" kako bi stvarali vecu konfuziju. Zbog svega sto cini sasvim je legitimno mrziti tu zemlju i ljude koji je cine.
E napokon jedna dobra misao iz SDP-a.
Nista vi Srbi ne znate. Mene zovu Pipo! Jer su me svi pipali kao malog,eto pipaju me i dan danas. Jeremy me pipka svaku noch!
SDP se toliko uspjesno brine o BiH da bas i nemaju puno prava da dijele lekcije nikome. Vi ste sahranili ideju socijaldemokracije i ja bih vas najradje uporedio sa malo povecim preduzecem za trgovinu poslovnim i slicnim objektima. Da, ni vama nije strana korupcija i trgovina ispod stola. Nemate vi niti moralne niti politicke osnove da bilo kome drzite slovo.
Moglo bi se reći:Tadić i Jeremić u epizodi \" Voja kalašnjikov uzvraća udarac \" ili ti \" Stazama revolucije voje kalašnjikova \".
To Zeljko to! Tadic je gori od milosevica,jeremic gori od karadzica i mladica zajedno! Nema srbiija nikakvo pravo da se mijesa u unutrasnju politiku Bosne i Hercegovine,nasa drzava je suverena od 1992-ge godine a da ih samo posjetim da je srbija bila glavni agresor i genocidas u Bosni i Hercegovini.Nije ona platila stetu ni milijarde dio koje nam je duzna.Jos da kazem samo da ne vuce djavola za rep,nismo vise 1992-ge godine,nema ona vise armiju,artiljeriju,avione,i saveznike od zadnje agresije nad nasom drzavom,sad ce bit beogradsko sumadisjki pasaluk pesadije,ima srbija vratit teritorije mnogima,dal Vojvodini,dal Rumuniji,dal Bugarskoj,dal Makedoniji,dal Sandzaku,dal Hrvatskoj,dal Kosovu a najvise Bosni i Hercegovini! Na kraju ce ostat beogradska terazija srama! BOSNA4EVER!
Konacno su i crveni odlucili da pametno prozbore. Nema bratstva i jedinstva sa srpskim bratkama!
Ova Republika je Srpska. Znaci, nije bosanska. Znaci, to je Tadiceva zemlja.
Kakvo glupo saopstenje. Pa naravno da se bave svojom zemljom,sta je drugo BiH? Bar 49%,a za ostalih 51% dogovoricemo se vec.
ovakve odgovore ali i puno ostrije trebaju upucivati svi predstavnici vlasti i opozicije kojima je stalo do Bosne i Hercegovine... Vrijeme je da velikosrpcima pokazemo da ideja Velike Srbije nece nikada zazivjeti... To treba biti jasno i Dodiku i Tadicu i Jeremicu i Kostunici i svim ostalim...
Iskreno ja ne vidim nista sporno u Tadicevoj izjavi.Nasima je krivo sto oni dolaze kod svojih u rs sto je i logicno.Ove nase partije samo kukaju i placu da nam medjunarodna zajednica pomogne a i ovo malo sto imamo sve propada.Dokle vise kukanja.Srbija dobija bezvizni rezim naredne godine iako su do prije par godina bili iza nas jer imaju sposobne,pametne politicare koji imaju petlju. Mi izgleda imamo babe i tetkice...
haha a čija je zemlja BIH neka netko objasni?? Ja koliko znam to je i zemlja Bošnjaka, Hrvata i Srba. Pozdrav vam iz hrvatske zap. Hercegovine. (ako ne vjerujete objesite BiH zastavu na neku državnu ustanovu)
Pa ja se bavim svojom drzavom. Rodjen sam u BiH!
Srbija puca po svim savovima...vojvodina trazi novi ustav, sandzak vrije, presevo je vise kosovo nego srbija, a eknomski su u gorem bankrotu nego BiH...naravno da Tadic mora skrenuti paznju na BiH pa malo koristiti bosnaskog konja za tu trku (Dodika). U sustini Srbija ima manje sanse da prezivi u danasnjim granicama nego BiH. BiH patriote moraju udruziti snage i jedinstveno stati u odbranu BiH suvereniteta i tadicu poruciti da njegova Milosevic-light politika je provaljena ...nema tog Dodika i Tadica koji nam mogu ista. Milosevic je imao JNA i nije uspio razvaliti BiH, nece ni Tadic s jednim konjem.