Komentari (284)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Potomci vlaskih stocara na aparatima
@dokjeovacabiceivune On je stari Ilir. Zar ne znas da su Bosnjaci potomci Ilira, to sto govore slovenskim jezikom to je kjafirska zavijera da im se ospori pravo porijeklo?
@Vlastimirovici2: ALLAH JE JEDAN, ISLAM JE SPAS.
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Treba NATO jer uskoro ni policija neće moći ništa: "Zbog loših međuljudskih odnosa u kolektivu, sjednica Nastavničkog vijeća Osnovne škole „Njegoš“ iz Berkovića nije mogla da se zakaže ni održi bez prisustva policije, pa je sam komandir Policijske stanice u Berkovićima sa policajcima morao obezbjeđivati sjednicu i razdvajati nastavnike."
@antibiotik, sto se tice građanskog rata "u ovom slučaju seljackog" NATO nam neće pomoći.
@_ja_ Ma ovo su Srbi u RS-u između sebe zakuhali oko časova.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
E, baš je Srbija neutralna, u to ni djeca ne vjeruju.
Nema dzabe biti u klubu moćnih, a mi nemamo ni za minimalnu članarinu. Kod nas treba pohapsiti radikale s bradom i bez brade, prestati lizat guzicu erdoganu i slicnima, ako će nas ko i napast, nemože nam više štete uradit nego sto sad sami sebi radimo.
Ko ce nam placati clanarinu u NATO-u.Treba narodu objasniti kolika su izdvajanja za clanstvo,a bez krdita mi nemamo te pare.Oni gule jarane!Budi dobae sa svima i ne treba te niko braniti.Uvijek je bilo ,,uzdaj se use i u svoje kljuse,,
Nesto nam se sprema svima, mozda neka nova kriza na Balkanu..Nesto ce se desiti, samo ne znam tacno sta???
Srbija bi da bude neutralna,e nece moci,uskoro ce im se dati ultimatum ili ste za NATO ili za rusiju,trece nema,a i za nas u BIH to se odnosi,a kad zapuca ima da nas rusi samelju jer sumnjam da cemo sa Rusijom u savez,jos samo da se srbi odluce za koga ce,ali koga god odabrali nepise se dobro ni srbima ni nama ostalima
Samo podržaite dok se Most ne napravi jebli li vam Šokci majku
Ako Srbija kojim cudom udje u NATO, kao najveci dupeljupci i RS ce pristati. E onda ce djikani pojesti sve ovo sto su se posrali po NATO-u.
Po ovom pitanju se slazem sa RS-om. To sto bi mi postali americki vazali i kolonija nece rijesiti unutrasnje sukobe. Bolje nam je da se dogovorimo ko ljudi bez ovih glupih nacionalistickih stranaka i izbacimo i Inzka i NATO i strane sudije. Da napokon i mi postanemo suverena i samostalna drzava.
@bbtt ne postoje suverene drzave
U Han pijesku nejma nicega, niti ikakve perspektive, a NATO ce u onu vojnu zapustenu imovinu useliti kad tad. Ali Mile nesto zakera, umjesto da ih sam pozove kao sto se u Bugarskoj i drugim zemljama otimaju u kojoj ce se otvarati NATO baze, pa da se zaposli stanovnistvo i otvore trgovine. Plate zaposlenih u NATO bazama su u visini nekih EU drzava.
Podrška za NATO
Da niste u Daytonu insistirali na opstanku entiteta zacetog na politici etnickog ciscenja i genocida,Bosna bi vec davno bila u NATO-u.Jasno je i njima da su napravili gresku...
kmeee mkeeeeee kmeeeeeee
@staIjinPB Gdje vidis kmecanje, samo konstatujem
Drugim rijecima, NATO kaze da ce biti kako oni odrede, a mogu odrediti i da genocidna nestane, nestati ce za par dana.
@Roin, nije nato takav savez, njih to ne zanima niti im je cilj, a kakvi su trendovi zadnjih godina više bi Republici Srpskoj odgovaralo članstvo u NATOu nego drugima
hoce Nato sto prije u BiH prije nego Rusija dodje ,tako radi i sa Makedonijom bez obzira na imenu
Ivan Mazuranic, Smrt Smail age Cengica U prvi kad pogledah casak, Il je Mile il je NATO, brzi. U drugi kad pogledah casak Mile vila, NATO lastavica. U treci kad pogledah casak, jadni Mile zaostajat stade, te ga vuku NATO krilonozi I po prahu i po kalu, Hektorove ispod grada Troje Kada Troju ostavise bozi.