Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
proširivanje ovog dijela ceste ilidza -hrasnica je počelo prije 6 godina,znači 3 km ceste se proširuje 6 godina ,i još nije gotovo.Pa gledao sam u americi za dvije večeri zamijenise asfalt na dužini 2 milje puta.par mašina ,par kamiona i 20 ljudi
ovdje nije u pitanju mijenjanje asfalta,nego rješavanje imovinsko-pravnih odnosa sa vlasnicima zemlje,pa tek onda asfaltiranje
Okej, svaka čast, radi se, al brate 3 mjeseca 260 metara ceste... HAHAH
Daj cuj Hrasnicu spajati tramvajem, pa troduplo više ljudi živi u Vogošći gdje je potrebniji tramvajski/trolejbuski prevoz. Takodjer nemam ništa protiv da se na obje strane napravi.
Od '60-ih govore da će praviti tu prugu. Kažu da će GRAS izmjestiti u FAMOS. Možda će se moje praunuče provozati. 😂
e čuj 260 metara za 90 dana koja brzina i napredak , načudit se ne mogu
dobra vijest.
A šta mu ga dođe "tramvajski pojas"?
Nek se gradi u sarajevu a u drugim dijelovima ni rupe u asfaltu nemozete zakrpiti. I to je Bosna
nije istina, prodi kroz manje gradove pa ces da vidis da su sredeniji i cisci od Sa bar duplo. Drugo je to sto nema velike ekspanzije u njima, tako je svugdje u svijetu u malim sredinama.
@BHAmersons Normalno da su cisci kad se sva seljadija slegla u Sarajevo!
koliko bi trajala ta vožnja od Čaršije do Hrasnice? Jedno sat i po, sitnica
Ne bi me čudilo da su "stručnjaci" kaparisali dobre parcele po Hrasnici, pa sada ulažu u budućnost! ;)
Iskopas metar bagerom pa onda pauzica,kafica,cigarica jedno 3 sata ,pa vrijeme rucku,pa kafica ,cigarica laganini .Isteklo radno vrijeme kuci pa ujutro opet jovo nanovo. Ma ja samo polako.
@pidjameta.slipicDespasito.ba😂
Znacajan projakat; tramvajska mreza 260 metara???? Hahahhahahahaahah.
Samo napred, moramo brzo razvijati Sarajevo inače će se BiH raspasti!
@Sarajevo2020 BIH ce ti se svakako raspasti hahahaah