Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fikret- olicenje kompleksa sirotinje.
Glavni optuženi za ovako teško krivično djelo na slobodi i obnaša dužnost koja mu omogućava da preko milion poluga i na milion načina vrši pritisak na svjedoke. BRAVO, BH pravosuđe - ko nas kleo nije dangubio
Danju Ragib (optuženik), uveče Nagib (FB premijer LIVE) - ista frizura, pogled i kljun - šibicar Ragib je Nagibu bio - the dark side of the moon!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Koza nostra, kartel i mafija vladaju BiH! Ova trojica su sitne ribe, naspram njih hiljada koji su pokrali mikijarde. Mogli smo danas biti jaci od Svicarske da smo normalan narod. Ali jok, primitivca je najlakse huskati nacionalizmom!
cudi me da Fikret nije dosao sa svojim drazesnim JAGUAROM
Kakva je razlika izmedju Dzasmiine Izetbegovic koja obrce par milioncica, ADE NOVALIC, njenih 52 miliiiJona KM i ove Gorice. Dodik?? Rade zene stoosteee ljubomorni???
Kada im ocevi popadaju....oduzeti IM imovinu i pokloniti ju domovima, za brigu o djeci bez roditeljskog staranja...Mic po Mic !
Tadicka je smjenjena, sigurno je forsirala presude i zaostale predmete..... Sad ce ici malo lakse (ali ne po narod)...
Ko ti placa advokate ili se ima, jamilo se?
Seljoberi u odijelima. Hapsi sve!
Vidi ti te bahatosti kako se dolazi kao da su državu oslobodili u Armani odjelima, našminkani, nalickani puu. E, moja sirotinjo pa pobuni se makar....
Jebbem vamm pokopane, pa benzin 2.36 2.31 kako gdje, pa dokle više a plata 600 maca
Fadil nije kriv što je odobrio sredstva za respiratore koje je struka tražila.
Slika br 1 , Fadil objašnjava:" Sinoć mi je žena napravila krompir sa benzinom , ljudi moji pa bolje nego sa uljem , ukusnije a ima i više oktana".
Eh kad bi Fuad dao svom momku da ih KAZNI SVE???-hahahahhaha
Vidis ti auta, odjece, stajlinga...svi skupa ko talijanska mafija...to je samo jos jedna epizoda sapunice koja se zove Pravosudje....
Bahru pritisnuti, ona sve zna!!!
Dno dna, bosanski Bošnjaci. Fuj. Vi ste sramota naše nacije.
Je li se Novaliću sati što provede u Sudu odbiju od plate ?
sijevnula nona... opa