Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OOOO Poklopi se bekaaneeee sa brdaaaaa.... Jao jesmo principijelni...
Bilo je :\"radi guza ko meduza\". JEdan poziv američkog ambasadora da objasni Dodiku kako je sve prolazni o idmah promjena na kursu. Ista stvar za elektro-energetski sistem.
Uh jest se ronhil uplašio pa se na sve načine izvlači od namjere pa će da postupi kako se traži od njega i naravno kao BiH entitea.Šta je on mislio da je sila polako,ali sigurno namjera sa sumskom će mu biti samo u snovima i to u čeliji kako je i naučio od svojih učitelja miloševića,karadžića,krajišnik,plavšičke i tako dalje. Previše se usilio pa je mislio da će mu to sve prolaziti samo jos malo dok bude zlikovcu sudjeno i dok se donese Ustav BiH.Pa nije Amerika veslo sisala i zločincima dala nešto što ne zaslužuju.To je samo privremena opcija budite sigurni koja će vremenom nestati,a naša lijepa BiH cijela opstati.
koji cirkuzanti ccccccc