Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
šta nam poručuje Vildana B iz školskog dvorišta ?
Jesi li ti procitao onaj clan 6 stav 5 koji ona direktorica navodi? Odnosi se na uposlenike skole, a to sto dorektorica ne zna tumacit zakon, to je drugo.
Bošnjo j..o si mačku rep ukoliko te ovi dezerteri, hulje , pobjegulje i stranoplaćenici budu branili u slučaju rata...
Zato što je to izmišljotina komunista ,9 maj je pobjeda nad nacizmom a musolini i njgeov fašizam je pobjeđen ¸1943.Antifašizam je parola komunističke partije danas Srspo ruskog interesa za neistomiljenike .Zato je evropa stavila u istu ravan nacizam i komunizam
Ovo iz NS na sve više liče nego na insane.
To je taj novi Dodik i reformisani Čović, kojim ste potrčali u zagrljaj da biste dobili nešto malo fotelja, a najgora je vlast koju smo imali do sada. Nije ni SDA i satelitski program bila neko rješenje, očito će nam trebati nešto treće.
Pa dogovorite sa koalicionim partnerima iz RS a
Pa dogovorite sa koalicionim partnerima iz RS a
I antifašizam i fašizam su izlizani pojmovi...dobro neko rece: Tito je primio četnike u partizane.
Sve jedno do jednog prošle i buduće izbjeglice i pobjeglice...........patriotizam NULA!!!!!!
Eki strucnjaka 😂😂😂😂
pali ste qrcu za usi
Zavežite kuje antidržavne
Njihova stranka je antibošnjački projekat. Kada vidite ove face dovoljno je. Svjesni su broja jugobhalijandera koji će iz mržnje prema nezavisnoj Bosni glasati za njih i to koriste maksimalno.
TITO je primio Cetnile u Partizane..JNA je napala RBiH.
Povracami se kad ovu vidim
BH muslimani su bili duboko u fašizmu za vrijeme WW2. Pogledajte imena na Tjentištu
Mogu djeca oficira KOS-a pričati šta hoće, ali poslje ovog mandata i cenzus je daleko.