Komentari (138)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Licemjeri a u KS nema ubistava jel? tako da Katica može mirno spavati.
Sta je sa tijelom izvucenim iz Miljacke, sta je sa porodicom Gadžun, Pendekom? Sikter licemjeri zlocinacki.
Nasa stranka se oglasi samo kad treba kritikovati SDA. Nije sporan ovaj ministar treba da da ostavku. Ali ove ušlje ne smiju ni pisnuti na HDZ i SNSD. Nisu SDA glasaci izabrali Komsica, to su vasi glasaci iz ljevice. Sada vam Covic trazi zakon po kojem kaze da mu podudlate, i vi dudlate.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Slazem se, ali gdje su ostavke u KS... Mislim da je gore stanje u KS iskreno. Pardon u KS je na vlasti trojka tj VI. lp
Ubijen dječak u Sarajevi a NS klijentelisti ni repom ne mašu, puuu rektalne izlučevine sram vas bilo, exploatisali ste Memiće u političke svrhe i čak uhljebili Murizovu kćer.
VEOMA JE SIMPTOMATIČNO I TO DA LJUDIMA IZ NAŠE STRANKE SMETA NABAVKA TRANSPORTERA U MUPu. Ne smeta im toliko naoružavanje Dodikovog MuPa!!! LJUDI JESMO LI MI NORMALNI!?!?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Vi ste najmanje pozvani ne miješajte se u zahtjeve građana.
Mnoge stvari su postale jasnije zahvaljujući ovoj katastrofalnoj situaciji. Npr Muriz Memic kojeg nema par godina nigdje iako djeca u Sarajevu ginu svako malo, ali se pojavi odjednom u Tuzli da prica o SDA. Nasa stranka koja prije svakog dogovora sa HDZ i SNSD kaze mi za to neceko glasati pa prvi glasaju, mi ne zelimo etnicke podjele pa sve rade da etnicke podjele unesu u ustav. Svirali ste sebi kraj.
Da rezimiramo. Nasoj stranci je ok fasista Kordic, Mostar koji se gusi u smecu, koji nije sposoban jedan bazen napraviti. Ok je i Sarajevo koje je postalo leglo kriminala, u kojem svaki drugi lik pere pare od narkotika ili ih prodaje. Problem je samo Tuzla. Stvarno ne znam koga vi levatite i ko vas uopste shvata ozbiljno.
Koji ste vi smradovi...kako imate obraza da se javljate nakon svega sto ste uradili...pljuc hadumi jedni
Sarajevo postalo divlji zapad bukvalno. Pregazene djevojke, ubijeni mladici, lesevi po Miljackoj, bombe, pucnjave. To nam je svakodnevnica. Zato niko ne treba da podnese ostavku. Ovo licemjeri su nevjerojatni!
Zahtjev za ostavku je i vise nego opravdan. Razumijem da se neko ne slaze sa politikom Nase stranke, ali ovdje se ne radi o politickom sukobu dvije strane, vec o moralnoj obavezi ministra da preuzme odgovornost. Zuti karton je dobijen nakon zlocina u Gradaccu, od tada reformi nije bilo, Mup TK je ostao neorganizovana institucija, a uz Amrino ubistvo isplivalo je jos prljavog vesa poput cinjenice da sistematskih pregleda nema, te da sluzbenici nisu u obavezi da postuju propise.
Daj molim te....da je neko drugi a ne NS to kazao ima smisla ali oni da kazu....to je van svake pameti...oni da moralisu...to ti je ono ko o cemu k*** o postenju
Sve je to isto i u Sarajevu. I sistematski pregledi i nepostivanje propisa i uzimanje mita i spavanje dok su na dezuri itd itd. Zasto se ne bave Sarajevom prvo pa onda pametuju okolo? Jel fkt misle da smo toliki levati?
Treba traziti i smjenu minista mupa KS
ubiše botovi sdfa fuj
Eto u Sa vam je puno bolje. Ocistite prvo u svom dvoristu pa pametuj te drugima
A KAKO STE JADNI LEŠINARI PREKO UBIJENI SKUPLJATE POLITIČKE POENE JESTE TO KOD DODIKA NA ŠKOLOVANJE IŠLI, DO SAD STE SVI POJEDINAČNO TREBALO PO 10X PODNJETI OSTAVKE ... NEKA I TRANSPORTERA ZLU NE TREBALO...
Kako vas nije sram? Ni obraza ni karaktera nemate,po Miljacki tijela vam nalaze ubijaju djecu u autima dok sjede i vi se nasli prozivati nekog drugog... Zar stvarno mislite da je neko glup..
eto nek ti je u Sarajevu situacija na nivo ostavka i Katice obavezno
Kad vidis komentare - nije ni cudo sto nas ubijaju na sve strane, nismo nista bolje ni zasluzili.
Pa ja, bolje transportere nego psiholoska obrada i potpora policajcima.
Vlahadiji smeta transporter, mamicu im natakarim zločinačku!