Komentari (383)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisu ih ubili pripadnici Armije BiH nego Cacini zlocinci, kojima je ista ta BiH presudila, a istog tog Cacu su UBILI !!!
Izmedju toga treba napraviti jasnu razliku, jer zlocin pojedinca nikako ne smije ukaljati ugled cijele Armije !
A hoce li netko napisat da je tu bilo i ubijenih Hrvata.
PRIKAŽI ODGOVORE (34)
Tekst na spomen-obiljezju za 1.600 ubijene djece opkoljenog Sarajeva glasi: “Spomen obiljezje ubijenoj djeci opkoljenog Sarajeva 1992 - 1995.” Ko ih je ubio ne pise.Sta o tome misli Nasa stranka?
treba biti posten i reci cega su bili pripadnici ali i svakako ubaciti to da smo se mi sa takvima obracunali i to u sred rata dok drugi nisu to isto sa svojima uradili nego ih velicaju, i to je ono sto cini razliku.
Prijedlog NS je sasvim korektan. Tacno se definise ko ih je pobio. A monstrum je bio pripadnik Armije BIH, kako god. Kontao da se okoristi nekretninama tako sto ce pobiti nekoliko ljudi. Tako je sam sebi presudio. Ubijen, a ostali koji su bili uz njega, zavrsili u zatvoru. Ne znam po koliko su dobili, ali malo je koliko god da su dobili.
Molim FGR a i ove zelene sto su glasali za ovo da ne kaljaju ugled Armije RBiH. Hvala
Caco legendo rahmet ti duši, mnogim vlasima si sjebao planove. Nikada u zoni odgovornosti Cacine brigade nije pukla linija, a da za jedan dan nije vraćena. IX brdska brigada, mnogima trn u oku bila samo zbog Cace. Nije odgovaralo Alijinoj kompaniji "kriminalac" na čelu brigade, nego su ga smaknuli i poturili svog Jna podanika. I Seferu se isto spremalo. Caco heroj!
A valjo vam je Caco kad je zoljom pogodio tenk sa kršćansko smrdskim teroristima iz pravca Trebevića, tada nije bio kriminalac, zločinac. Jedini razlog zbog čega mnogima Caco nije omiljen je taj da je i mlado i staro tjerao da bar kopaju rovove, jer on nije volio mirnoću, već pokret. Heroj grada kao i oba Ćela!
Hrabro i pošteno. Svaka čast Naša stranka! Zločine su počinili pripadnici 10. brdske brigade Armije RBiH na čelu sa komandantom brigade Mušanom Topalovićem Cacom. Posebno mi je drago zbog ovog "sjećat ćemo se ubijenih komšija i komšinica", jer ti ljudi koji su ubijeni su bili na strani BiH, zato su i ostali u svom gradu.
E koje smeće moraš biti pa ovo tražiti?! Što nisu u ratu to tražili (ako su bili uopste u Sarajevu u ratu i ako su bili na našoj strani?) Ali jedan je bio koji je imao snqge i u ratu da se sa zloćincima u svojim redovima obrqčuna zvao se ALIJA IZETBEGOVIĆ! Zašto ta naša stranka ne traži da na ploči na Viječnici piše ko je zapalio? Prijedor? Gdje su ti članovi i općinske organizacije NS koje se ne slažu s ovim? Ukratko MUPM!
Pedza jb ti mamicu frljavu
Caco je bio gospodin za mnoge. Steta sto ga sugradjani ovako pljuju. A mnogo je valjao ljudima u ratu.
Sve OK, samo "za čija ubistva osuđeni pripadnici 10. brdske brigade" treba staviti na kraju. Ovako ispada da se nabrajaju oni koji su osudjeni, a ne žrtve
NS političko djelovanje usmjerava (usmjerila je) samo na KS, tražeći mrvice i mrvetine priznatih grešaka u istom. S druge strane bilo kakva akcija na djelovima države BiH sa "većinskim S i H narodom" isključena.Ako griješim neka kažu šta su konkretno uradili na tim područjima...? Imaju li uopšte tamo ikakve kancelarije , političko agitovanje i sl.? Za svoju politiku dodvoravanja (S i H)-ima ,najbolje ćemo vidjeti koliko će im oni ( S i H) dati glasova NS u narednom periodu...
Promaklo mi je, kad je to Milorad Kojić postao istaknuti član u Njihovoj Stranci?
Ubili su ih odmetnuti pripadnici Armije sa kojima se obracunala sama Armija RBiH mamicu vam
Kako je lijepo a I zalosno vidjeti koliko mrznje Jos I'ma jer ste Tako uceni.Svako sebi Tako je najbolje.
Ovu Nasu stranku treba zabraniti, iskorijeniti i sjeme im zatrti, ljigavci jedni raspali, trebalo bi vama ovakav spomenik podici
Treba ti sjeme štrcnuti materi u usta