Komentari (131)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za Našu stranku su Srbi obavezni, Hrvati nezaobilazni a Ostali vladaju dok za njih Bošnjaci glasaju
Ne glasaju bošnjaci za NS..
Znaci ipak su bosnjaci samo muslimani?? Zasto se onda ljutite kada vas krmak naziva muslimanima??
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Još samo da uhljebe Envera Kazaza, čovjek se polomi analizirajući :D Onu ublehu Ivanu Marić su uhljebili, Fortinog tatu, pijanog Hadžiomerovića. A sve govorili mladi, nova lica, promjene haha
I zaslužila je . Gurala ih je maximalno
SVE JE TO OK, MENE SAMO ZANIMA NESTO, OSAM JEBENIH GODINA HDZ BLOKIRA FBIH JER U DOMU NARODA IMA POHRVACENU VECINU, KAKO VI MISLITE SDA ZAOBICI KAD SDA IMA VECINU U DOMU NARODA? AKO MISLITE DA ZABRINUTI APARTHEID SCHMIDT VAS IZVADI IZ GOFANA, PREDLAZEM DA TU IDEJU NAPUSTITE, JER TO MOZE BITI TRIGER ZA JEBACKE DEMONOSTRACIJE LEVEL 2014 GODINE, PA CE TE ONDA MORATI BJEZATI U ZEMUN I U ZAGREB!
BOSNJACI SU NAPETI KAO STRUNA, SAMO JOS TREBA DA APARTHEID ZABRINUTI SCHMIDT URADI SRANJE, ONDA CE TE MORATI BJEZATI, POGOTOVO BI IZDAJNICI I PETOKOLONASI, JER AKO VAS RAZJARENA RULJA UHVATI NA ULICI, NAJEBALI STE, POGOTOVO JER STE IH PREVARILI.
A STA JE SA ARNAUTOM, NJEGA SJEBASE OPET? NEMA MU DRUGE NEGO SDS ILI SNSD!
zamjenica, savjetnici, pomocnici, itd itd... nema krize u BH, uskoro ce biti 5 politicara i 25 drzavnih sluzbenika na jednog "obicnog radnika", a o penzosima da i ne govorim
Nedostaje mi Rile u skupštini
Zamjenik radi štaa..(iliti..štoo) ? I ba-ja ima zamjenike...Jako se pitaju...Koja ublehaaa..!
Duska Jurisic nije ni za dobrog novinara kvalifikovana a kamo li da bude zamjenik ministra i to na drzavnom nivou. Ljudi niste normalni.
pobogu zena je novinarka, i nek se ba bavi novinarstvom. Zasto upropastavate ljudima karijere.
šta je ostalih 5000 političara? doktori nauka ili širokobriješki diplomci? duška je za njih ajnštajn lično.
Losa novinarka. Za pretpostaviti je da ce biti jos losija ministarka.
Ova bi bila tamam za Dodika.
Šta je ovo ovoliko botovanja po Klixu majko mila. Ako nisu proukrajinski ili proruski botovi, onda su ovi iz ezdeo, na svakom mogućem članku
ostali bez poslića pa sad imaju vremena
Kako mislis treba postaviti ekspertnu vladu, strucne i obrazovane ljude? Aha, to ono samo za siroke mase, pa ja, politika je to. Haram vam bilo patnje ovog naroda.
Jos hadzifejzovica da smjeste
Predložena kao zamjenica u vjerovatno najnebitnijem ministarstvu i ovoliko komentara. Ne može se svugdje postaviti Komšić, a i nije tako lako naći nekoga ko mrzi narod svoga oca i majke. Za utjehu može da služi da ova Duška ne bi dobila ni glasa u Republici Srpskoj.
Nezavisna novinarka ko i Ivana Naric nezavusna analiticarka iz Nase Stranke.
Nezavidna novinarka 🤣🤣🤣