Komentari (169)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tužno je kako je SDA skroz preuzela Klix. Tuga.
@thekupus Pokušavaju da vrate Kanton Sarajevo informacijskim ratovanjem, uz Sauronovu armiju klix botova koji napadaju iz pozadine
@thekupus Treba glasati za Mirsad Hadžikadića ljudi dokle god bude SDP SDA DF itd. necemo ici naprijed eto vi razmislite isto vrijedi i za SDS SNSD itd.
Stvarno, ovaj klix se prodaje ko najveća kurva
Upravu su ti iz OSCEa ali zašto se onda ponašaju kao VEGETA.
Nesposobnjakovici koji zahvlaljujuci egobolesniku imaju milijardu na raspolaganju.
Salonski intelektualci i nafurani samoprizvani strucnjaci su se ponovo preozbiljno shvatili. Iz faze prikupljanja perfidnih politickih poena, prelaze u stanje potpune politicke blamaze. Otprilike je ovo isto kada bi Opcina Novi Grad zahtjevala od SAD-a hitno rjesavanje problema globalnog zagrijavanja. Zna se u cemu su "Nasi" eksperti, a to je LGBT, psi lutalice i satro kulturno nasljedje.
NEĆEŠ FORTO RADOJČIĆU DAVATI PARE OD NAŠE DJECE.NAŠI BORCI ŽIVE NA RUBU EGZISTENCIJE ZBOG TIH TAMO KOJIMA TI HOĆEŠ PARE IZ SARAJEVA DA NOSIŠ!NEKA VAM U BL ORGANIZUJU PARADU DA VIDIM KAKO ĆETE SE PROVESTI.
Nema manje stranke sa toliko 'eksperata'.
Pisao sam ja bošnjacima da će nadrljati sa njima al pucali mi minuse.Eto im sada će financirati ne samo paradu nego i Banjalučki.Neš Forto od mojih para.Što nisi organizirao sada pred bajram konvoj za pomoć u Podrinje??
Građani BiH.Pustimo komentare makar sutra,i izađimo sa bijelom trakom oko ruke i obilježimo DAN BIJELIH TRAKA.Zamislite kako je bilo ljudima koji su morali daje nose tih dana i šta su nakon toga proživjeli.
stranka lapsus
I da je polupala loncice - kao sto nije - jedina je NESTO URADILA od svih stranaka konkretno. nc nc nc svi se zalite da pravosudje ne funkcionise i jedna jedina stranka se oglasila i odmah pljuvanje :D
legitiman zahtjev.
A sto bi u EU Majkicka koja je u zivotu najvise naucila uz motiku okopavajuci krompir i pritku kad je buraniju podizala..Njima je bitno samo da Srbija udje u EU. BOSNU CE DRZATI TAOCEM dok se ne odvoji RS a to se necen ikada desiti. Narednih 100 godina nema ovdje zivota ukoliko nasi u narendih nekoliko dana ne pokrenu kampanju da se ispune uslovi u 100 dana. Nema spavanja nego medijski i svim silama udarat i da se odmah vidi ko je za EU.
Zalosno
Zar je moguće da ova stranka upravlja jednim od kantona. Da nisu sposobni ni nadležnosti znati institucija
...fake news...