Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nikad sladze necu glasat za SDA prvi put u zivotu ....
@selo_ slaDZe
E moje selo, ti od rodjenja si mali zeleni i glasas za njih od tvojih prvih izbora!
Koga ste podrzali za gradonacelnika Mostara? Marvo ljudska
Za sve su po običaju krivi drugi, nikada gospoda iz Naše stranke.
D. STEVANOVIĆ: "Velika je politička greška što se Kongresu SDP-a nisu odazvali Denis Bećirović i Čengić". Srpskom 3M i 2S smeta što se dvojac nije pojavio na fingiranom Kongresu SDP-a. Zašto? Zato što su oni, uz pomoć Marfija i Čovića, već izlobirali općinske baze da produže mandat Smoti NN, ali su svjesni da im fali legitimiteta. Ovako je iz aviona vidljivo da je NN njihova marioneta, a da se rečeni dvojac pojavio na tzv. Kongresu, onda bi oni imali i jare i pare.
Tanović: "Zato što su radi političkih igara i ličnih interesa pojedinaca koji kao lešinari kruže iznad imovine FK Željezničar pokušali da opstruišu usvajanje budžeta i tako, između ostalog, ugroze sredstva kojima je FK Željezničar trebao da izmiri poreske obaveze i osigura licencu."
Tanović:"Zato što im zbog nerada i loših rezultata nije usvojen Izvještaj o radu OV za 2022.godinu. Zato što su radili opstrukcije oko usvajanja budžeta za 2023.godinu i tako pokušali da dovedu u pitanje isplate različitih socijalnih i boračkih kategorija.
Nasa stranka javno izjavi da su Kordic i Mahmuljin isti i da nema razlike izmedju njih. Ovim NS pokusava promjeniti karakter rata. Ne bi me cudilo da NS izjavi da je bio gradjanski rat.
Ima još i toru Naše Stranke -Novo Sarajevo. Dvoka iz skupštine i još skupštinari pride. Dosta vas je bilo!🔥
ovi iz nase stranke su gori od LGBT populacije...
to i jeste LGBT populacija
Kakav bandit i banditi oko njega, nargilaš moj!
Potražite na fb Farisa Šehovića iz Njihove stranke i pročitajte njegov sramotni post o Kordiću i Mahmuljinu. Prvi lajk je od Boške Čavar. E moji Bošnjaci Sarajlije. Naghuzili su vas i ne vade.
Samo troljku ganjaj. Nas, Bošnjake, većinu, van troljke, ostavi na miru.
Prezivi li Plese gubitak fotelje?
bolje priznat gresku, nego branit svoje crnolistase. Ne bih glasao za SDA ni da me neko silom tjera.
tvoje pravo četalju
Puca koalicijica po svim šavovima.
Za ove iz NS/Nova Srbija samo glasaju Izdajnici i Pèderski Lobi
Nasa stranka Radi na Unistenju BIH i Bosnjaka po nalogu Srbije !