Komentari (213)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
na kraju ce ispasti da su nas klali kinezi a ne srbi... ccc... Bože sačuvaj..
Ponavljanje je majka istine. Ne dozvolimo inputiranje laži mladim pokoljenjima od strane agresora, a sve pod palicom "oca" srpske nacije Dobrice Ćosića: "Mi lažemo da bi smo obmanuli sebe, da utešimo drugoga, lažemo iz samilosti, lažemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid srpskog patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Lažemo stvaralački, maštovito, inventivno.“ Dobrica Ćosić, djelo "Deobe". „Laž je srpski državni interes.“ Dobrica Ćosić „Laž je u samom biću Srbina“. Dobrica Ćosić „U ovoj zemlji svaka laž na kraju postaje istina." Dobrica Ćosić "Srbe je toliko puta u istoriji spašavala laž..." Dobrica Ćosić
@dmachiavelli U odbrambeno-oslobodilačkom ratu, nismo imali ništa, ali smo hodali visoko uzdignute glave, danas i dalje nemamo gotovo ništa, uz to hodamo spuštene glave..
Zlocin nad srbima.... Pa mamu vam vasu, sta smo mi trebali raditi dok ste vi nas ubijali, samo gledati... Svaka cast svakom vojniku A.R.BiH koji je ubio jednog srbina ili kamo srece da ih je vise pobilo... Stoka ona jedna...
Samo je rat "građanski" sve je ostalo nacionalno
Ne znam sta bi Bosnjaci zapravo hocete, da vam ostali narodi padnu pod noge, poklone vam citavu drzavu i budu robovi, i tek onda cete kao biti zadovoljni? Jer ste vi, navodno, jedine zrtve i napacena strana? Sve vam smeta, doslo je dotle da ne mozete ni da podnesete da se neko oseca Srbinom ili Hrvatom u BiH, a izmisljate neke price kako ste tolerantni i zelite drzavu za sve. Rat u ex Yu i u BiH je daleko od sukoba "bad boys-good boys", u kome ste vi fol dobri momci. To je mnogo kompleksnija prica. Nakon svega, logicno je da svako gleda svoj interes, ne znam uopste zasto ocekujete da vi budete glavni i da Srbi misle kao vi. Ocigledno je da ni Srbi ni Hrvati tu drzavu nisu zeleli a ne zele je ni sada. Pa Boze moj, ko izgura svoje.
Ma *** agresiju i politiku vise. Ja sutra idem na more.Prvo svracam u Jablanicu na meso kod Gojka, pa kod Mahire na masazu! Mahiri nosim zaporak, ja oce ga Mahira oglabati , jadna joj majka!!!!
procitajte sta je AGRESIJA,a sta gradjanski rat...
JOJ STO NEMOGU OVIH SHELJACHINNA OVIH BOSSNJAKKA POGOTOVO SLJEGLIH IZ USTIPRACE FOCE SKELANA I OSTALIH RUPA RETARRDIRANNIH I NJIHOVIH KOMENTARA I PAMETI PO INTERNETU !!! PA HALOOOO NIJE BOSNA I HERCEGOVINA SAMO DRZAVA BOSNJJAKA !!! OD KADA STE JE TO PRISVOJILI ???? STA GOD NEKI POST NE IDE U KORIST SDA I BOSNJAKCICA ODMA SERETE I PRIGOVARATE !!! POLA BOSNE I HERCEGOVINE PRIPADA SRBIMA !!!! A VISE OD POLA OSTALE POLOVINE PRIPADA HRVATIMA !!! I KOJI KUUUUUUUURRAC I ODAKLE VAM PRAVO VI DA SERRRETTE NA SVAKU VJEST I BILO STA STO IMA VEZE SA SRBBBIMA ILI HRVVATIMA SMRDLJIVVVCI JEDNI RETAAAARDIRRANI USTA VAM SE POSSSERRREM BAGAAAVVA!!! NAJMANJI DIO DRZAVE IMAJU A SERRRU KO FOOKE JEBEENNNE PRIMITVCI!!! SKUPSTINA RSA IMA PRAVO DA DONESE ZAKLJUCKE KAKVE IM JE KUURCCUU CHEJFFF !!!
Da je bio gradjanski rat u Republici Bosni i Hercegovini on bi trajao dva-tri mjeseca ili ne bi nikad ni poceo posto bi domaci kvislinzi znaju da nemaju sanse sa bosanskom vecinom.to znaju ovi Dudukovi koji tamo nesto k'o fol odlucuju!!
“Lažemo da bi smo obmanuli sebe, da utešimo drugog; lažemo iz samilosti, da nas nije strah, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju i tudju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid našeg patriotizma i potvrda naše urodjene inteligencije. Lažemo stvaralacki, maštovito, inventivno.” - Dobrica "otac nebeskog naroda" Ćosić Pametnom dosta.
kakav gradjanski rat brutalna agresija na RBIH srbočetnika i domači izdajnika srbije crne gore i domačih izdajnika mamu vam hebem bolesnu lažljivu genocidnu šuge čhetničke to možete prosipat u južnoj koreji nije niko lud mamicu vam natakarim chetničku srbočetnički agresori
kakav gradjanski rat brutalna agresija na RBIH srbočetnika i domači izdajnika srbije crne gore i domačih izdajnika mamu vam hebem bolesnu lažljivu genocidnu šuge čhetničke to možete prosipat u južnoj koreji nije niko lud mamicu vam natakarim chetničku srbočetnički agresori
Jeste tačno. Zemlja je ravna kao ploča i okreće se oko mjeseca. Prvo su nastali srbi pa onda amebe, koje su stoga naravno srpskog porijekla.
ovo je nesto najgluplje sto sam procito!!!!
evo vam srbi ………………..,/ ¯../ ………………./ …./ …………./´¯/ ’…’/ ´¯ ¯`·¸ ………./’/…/…./ ……./- \ ……..(‘(…´… ´…. .~/…’)...
………………..,/ ¯../ ………………./ …./ …………./´¯/ ’…’/ ´¯ ¯`·¸ ………./’/…/…./ ……./- \ ……..(‘(…´… ´…. .~/…’)...
Cuj "narodna skupstina"? Grupa srpskih bandita i zlocinaca bi bio bolji opis.
Kad si bio zadnji put u BL? Ili u gradu. Sheher kasabu ne pikamo
Kad si bio zadnji put u BL? Ili u gradu. Sheher kasabu ne pikamo
Ko prizna svoje grijehe, pola mu se prasta. Ko ne zeli da ih prizna a zna da je grijesio, jos toliko mu se doda.