Komentari (226)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Pokrenuti proceduru "mirnog razlaza" u BiH " --to znaci, procedura je od ranije poznata...podmazati osovine, pregledati gume, nasuti gorivo, paliti traktore pa hvatati dzadu za srbiju !
Sta kaže Vučić, koji ne želi ništa loše Bošnjacima? SRJ je priznala BiH ali Vučić okreće glavu na pitanje i čestitaju Dana nezavisnosti? Ko im daje vjetar u ledja? Vrlo jasno.
Pa on to govori Jos od 2006e. Ko mi povjeruje nema nimalo mozga.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Pokrenuta procedura ratnog stanja, đikani moraju ratovati svakih 30 godina i dobiti po phicki pa to slaviti kao pobjefu
OVO JE POKRENUTA PROCEDURA ZA KRADJU BOSNJANSKE TERITORIJE. MZ NISTA UCINITI NECE, TAKOZVANI VISOKI NISTA UCINITI NECE, AH, SAZVAGTI SVEBOSNJANSKI SABOR I PROGLASITI OPCU MOBILIZACIJU SVIH PATRIOTSKIH BOSNJANSKIH SNAGA.
kad par tomahovki skupstinu raznese tad ce doci pameti tek
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Gotov si milokrade
Pali traktore i goni preko Drine
Za tursku
hahaha, dodik se satra nastojeći natjerati OHR i moćne strance nebi li ga smijenili i poslali negdje da se skloni, te da prođe bez suđenja za svu pljačku i nedjela koja je učinio....ali ne ide, nisu u OHR-u bas toliko glupi, oni puštaju da muče i riče dok ga "njegovi" ne spengaju i dadnu na sud
Ah , ovo i prvacici vise vide: Proljece , kukurijek , laste ...Dodik o otcjepljenju
Gledao sam današnju entitetsku skupštinu i stekao dojam da Milorad nešto zna i da želi svom ovom pričom da ublaži ono štro slijedi, a nije povoljno po entitete i kantone. U kontekstu ovih događanja je i dolazak oficira i Srbije u jednom danu. Inzko je najavio da novi visoki će koristiti i bonske ovlasti. Inzku je još ostalo u svom mandatu da donese zakon o negiranju genocida.
Mile je toliko ogrezo u kriminal i sje3o manji entitet, da sve radi samo da ga smijene !!
Ovo koliko je glupo i nelogicno je tesko i za čitati. Pa i vučić će se distansirati od ovih budala.
Dejtonska BIH ne moze opstati i funkcionisati bez OHR-a i Visokog predstavnika. Ako ode OHR, nestaje Dejtonska BIH tj. "nestaju entiteti"! Hrvatska i Srbija su potpisnici mira i Dejtona u BIH, što znači da moraju poštivati taj dogovor i braniti ga. Sad ako RS želi odcjepljenje, Hrvatska i Srbija trebaju da to spriječe. A ako sprijče i to se opet dogodi, za 72 sata sve što je u RS-u će da nestane..
Od Kulina bana i dobrijeh dana ISPRAVKA:Od Kulina bana pa do Dejtonskih sranja
Ha-ha-ha,sanjajte otcjepljenje
bakir:dodo neam vakcina udijeli malo milostinje.dodik:lol trazi nesto drugo.bakir:ajd onda ono klasicno razlaz,ohr,ovo-ono.dodo:ajd moze,kad se onda vidimo na janjetini?
Ovi su sami sebi smijesni. Cirkus pravi
Dodik bi svoje glasačke ovce sutra poveo u rat. Oni su opasni jer nisu izvukli nikakvu pouku. Mozak im je ispran i i dalje su u mislima u '92. s tim da su zaboravili kakav je to pakao bio.
Bolje da ste danas poništili priznanja ratnim zlocincima, nego sto ste se bavili supljim poslom, bojim se da ne propustite rok, a vec dolazi novi visoki predstavnik. Nadrljat cete!
ovo je otprilike isto kao kad bi se serijsku ubica koji je pobio na stotine ljudi pozvao na svoja prava...