Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moja nana se evo raduje, napokon ce moci otputovati da se ne brine
A šta ako sam primio kinesku a ne priznaju je u EU? Šta će mi potvrda
Nisam 100% antivaxer, ali ovo sa koronom toliko smrdi da bi radije pred streljački stroj nego bocu.
Koliko god bio zaaili protiv,ako si rednjih gidina ili čak mlađi pitanje je kad ces doživiti priliku da se mozes obdje vakcinisati.
Mrs u pm ni aplukacija za prijavu ne radi kako treba
Diskriminacija
Medijski je ucinjeno da svako -ko ima previse pitanja o vakcini- bude svrstan u grupu demonstranata koji tvrde da je Zemlja ravna, koji smatraju da vanzemaljski gusteri vode covjecanstvo, koji su tetovirani anarhisti i svakojake bezlicne spodobe nedostojne covjeka. Znaci, ko god ima viska pitanje o kovidu i vakcini u toj je grupi?
Antivakseri su osobe koje svaku vakcinu smatraju opasnom. Vecina onih koji traze pojasnjenja o kovid vakcini nisu antivakceri nego ljudi koji polazu pravo da im se predoci vise podataka. To su skeptici sa osnovanom podlogom. Nisu antivakcinasi. Mediji su ih sve stavili u grupu antivaksera.
Kovid je istina puna podvala. Ko god je postavljao -suvisna pitanja i kontrirao suludim objasnjenjima, oznacen je kao -izrod drustva, makar imao visoku strucnost u svojoj struci i makar predocio argumentaciju - da stvari oko kovida nisu onakve kako ih se zvanicno servira.
Bravo za kanton Sarajevo, u isto vrijeme fuj za Federalni nivo i kantone koji i ne pričaju o ovom. Nesposobnjakovici korumpirani
Bas mi je milo da se Sarajlijice vakcinisu ako neka. A ostali neka cekaju ima vremena. Pu drzavo gadis mi se.
Prodajem QR kodove 😂😂😂
Prvo, eu svoj još nije ni pustila u opticaj. Drugo, ovaj samo liči na formu certifikata EU, što je lako napraviti, ali treba dobiti dozvolj za uvezivanje. Debelguza umjesto što brine o Arapima, mogla je jednim sastankom u Broselu ovo da riješi. Ovako, i aćemo mi iz BiH problem da udjemo u zemlje EU, a našim ljudima iz EU su upravo danas us.ali ljeto sa namemetanjem pcr testova prilikom ulaska u zemlju, dok za Srbijance i Hrvate ne važi ova odluka.
Ako treba platit ću skuplje i otići u državu koja ne sprovodi fašistički sistem korona logora. Nećete me skenirati kao pelcovano pašče nikada.
i da bude 100% vakcinisanih, samo je 30% tehnoloski pismeno ovo ostalo ne zna sta je e-mail a da ne pricamo o aplikacijama
Treba vama naplaćivati ulaz u EU kao što i vi nama naplaćujete.
Bez obzira, za vecinu drzava EU morace se raditi test na coronu.
Dobro je dok je puna baterija