Pravilnik o javnom prijevozu
0
Napokon se ukida monopol GRAS-a
Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala Bogu, konacno malo konkurencije ovim prokletim sandzama i njihovoj \"rodbinsko-kabadahijskom\" firmom koju jos finansira i kanton, GO CENTROTRANS!!!
bravo Čengiću
EVROPA JE MODEL ZA SE UVJEK BILA,KO ZNA STA VALJA PA I ZA TVOJU USA ,AKO NISI ZNALA GLUPACO,PA NECE USA BITI UZOR EVROPI NEGO OBRNUTO,EVROPA JE I STVORILA USA OD DIVLJINE NAPRAVILA CIVILIZACIJU?
ovo je super, malo konkurencije đetićima što su se uvalili u gras
Polako se uvodi kraj svercanju i pocinje se sa placanjem skupljih karata. Mozda bude i bolje usluga, ali ne neminovno. Ovo izgleda kao navlaka da se uzme vise love. Zasto bi inace u startu istakli da ne moze kostati isto karta od Bascarsije do Dolac Malte i do, recimo, Ilidze? Hajde razmislite malo, ne boli ;-)
Ehhh nek sad strajkuju.....
eh hvala Bogu vise... i kad bi se uvela autobuska linija ilidza bascarsija ja ne bih vise nikad se popeo na tramvaj, tj u onu zagusujucu zeljeznu kutiju... pa nek bude i privatna linija al nek bude udobnije i brze...
ma ovo je dobro kako jest, ja sam u europi, za 4 tramvasjke stanice placam 1.20 eura, a kad hocu negdje dalje onda moram oko 5-6 eura dati za kartu, u sarajevu bolje ovako kako jeste, za 1.5km ili koliko vec od vijecnice do ilidze, to je djaba, sad ako uvedu po zonama onda ce ta karta biti i oko 5km
Ne slazem se sa tobom Mimi da u Evropi ima manje gladnih, ne znam u kakvu si ti Evropu isla, ali vjeruj mi vise su gladni neko mi !!!
kakav centrotrans hebao vas on nama trebaju helikopteri na ovim cestama jadnimi cemernim. Pune mi gume sarafa
Napokon...
sad cemo i mi ko oni seljaci sto idu u ilijas da se vozamo centrom.... jos da uvedu neku komercijalu 0-24
konacno kockaste glave dobile konkurente...
\"Žao mi\" Sandžaklija šta će oni ako ukinu monopol GRASA. Naučili su voziti tramvaje i trolejbuse imaju trole i ne mogu nigdje zalutati.
hahaha...jooj odluka...cuj dvije firme za gradski prevoz...ccc jos kad nam se vozaci GRASA pocnu tuci po ulicama sa ovima iz Centrotransa k´o ovi taksisti Sarajevotaksija sa taksistima iz privatnih firmi....smijesno