Komentari (123)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
..." nacionalističkokatoličkim licemjerjem"...to je to, opis mentaliteta...slinavi u crkvi, balavi po raspelu...a onda,čim izađe, gleda kome će "zavuć"...pljuc.
..."izvinjavam" se "hrvatinama" koji su se prepoznali :)
nemoj mislit da su "naši" sta bolji... cim izadju iz dzamije gledaju gdje će sta ukrast i otet
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kad čovjek odluči da ostane čovjek, ujeda za srce neljude, samo svojim postojanjem..
Odlicno receno!
Odlicno receno!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
KOLIKO VAS VATIKAN MRZI DA VAM JE NADJENUO I TA SMIJESNA IMENA PO KOJIMA VAS I DANAS UTORAVA: SRBI = latinski, serf = roblje HRVATI = croatini = kreteni BOSNA = bosnae = pravi volovi, goveda BOŠNJACI = turski, bosh+nyak = bijednik, iz tur. bos+nya = ničija zemlja " K L I X " nije misterija već igra riječi od C ( a t o ) L I C S ), a moderiraju ga katolička mladež i popovi koji "civiliziraju glupe Bosance sa 100000-ada unosa. U tom spec. ratu cenzurisan je web bosanske dinastije: http://is.gd/sW9lTx
Ne može se živjeti sa takvim ljudima jer oni će uvijek naći opavdanje za svoju mržnju. Dobrim ljudima nema mjesta u osinjem gnijezdu
Svaka cast ovoj zeni, na njenom licu se vidi da je moralna. Medjutim, mislim da je donijela pravu odluku. Ona ne moze zivjeti medju tim ljudima a da se ne pokloni betonskom krstu i rimskom papi. Svi ti gradici dole su mala a pogana mjesta!
Bosanci su u ratu,ali i prije i poslije njega osjetili uticaje i posljedice srpskog nacionalizma,dok su Hercegovci upoznali oba,ali ponajviše hrvatski nacionalizam koji nimalo ne zaostaje po užasu i smradu od srpskog.Žao mi je ove žene i njenih i zaista je podnijela veliku žrtvu i ona i njena porodica samo zbog toga što se ponašaju kao normalni ljudi, i došli su do toga da se bore praktično za golu egzistenciju, jer moraju bježati sa svoga grunta,i ognjišta zbog verbalnih i fizičkih napada od školskih kolega koji napadaju njenu djecu,do komšija i sumanutih sugrađana koji napadaju sve njh.
Jebo selo i divljake bjezi u grad koliko god kostalo prije ili posliej ce se isplatiti
nasa realnost. Sto ti je vise stalo do nekog normalnog zivota, to si vece govno i necovjek. Da smo svi bogdom 1% Stefica ili Srdjan Aleksic zivot bi bio rahatniji, ali....
Tajni snimak ispovijedanja Vere Dedic presvetom fratru: Vera:Oce,velika sam gresnica Sveti fratar:A sto bona??? Vera:Napala sam zenu.Ne znam sta mi bi Sveti fratar:Ima i zato lijeka.Sad mi popusis 10 minuta i oprosteni su ti svi grijesi. Vera:Jiiiiiiiiiiiiihaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!
nije bitno sta su Nedzo i Štefica-bitno je da su ljudi, ljudine...... a to je danas, nazalost, najteze biti..... hvala im.
Strpljiva je Vera, zna ona da je ovo njeno i njenih vrijeme...
koji k... ja otvaram ove komentare, gdje god poviriš vidi se neopisivi međunacionalni sklad. Ovdje se najbolje vidi koliko smisla ima ova nazovi država, svi su za sebe anđeli a svi ostali su niko i ništa!
tuđe rane ne bole...
Ja sam čuo da je ta Vera dedic doselila u Ljubuški,ili ti humanitarno preseljena,sad ona kao jabandžija izgoni starosjedioce iz sopstvenog grada, da sam umjesto Šfefice poVerAo bi se ja na nju
Sretno ti bilo, aje ti ako misliš da će ti drugdje biti bolje.
Porodica Galic zasluzuje priznanje za iznimnu hrabrost i humanost! Svaka hvala ovoj porodici i zahvaljujuci ovakvim ljudima ima dana kada se ponosim ljudskim rodom!!Cast bi bilo poznavati ovakve ljude,djecu takvog ljudine!! Jasno ta erija i grad ne cijene to sto imaju jer u doba izvrnutih vrijednosti i divljastva kao sto je ovaj imbecil Vera Dedic kako ocekivati da ti gradjani osude ubijanje i istrebljivanje susjeda i gradjana vlastitog grada.Zamisli tu bolest,malodusnost, i kakvo govance od karaktera da se poneses ovako-Kako bi tretirala povratnike,razlicite religije,ili rase -kazna-malo je dobila,premalo!Guska.
,,sve vrijeme branili nacionalističkokatoličkim licemjerjem"...Commi me je preduhitrio,opis u nulu tačan...
Eh eto kod nas "bosnjaka" je drugacije! Sve su to ista govna, kad australopitek misli da je homo sapiensi
Samo nemoj na nas Bošnjake, hljeba ti!
Da, u nas Bosnjaka je drugacije!