shexpear iz mrdushe
Spol
Ženski
Boja avatara
9A9A9A
Banovan
Ne
Registrovan
13.11.2013.
Komentari
70
Komentari korisnika
Svecano otvaranje najnovijeg zatvora krajem godine!!! Navalite dok ima mjesta! :-) A kao i uvijek,na svecanosti ce prisustvovati veliki broj opstinskih,kantonalnih,entitetskih,drzavnih politicara i sluzbenika.Za nadati se da ce tu i ostati!
Ja sam dijasporac koji je pokusao da nesto investira u BiH.Cak sam nesto i zapoceo i neke papire uradio. Kad sam na kraju shvatio kolika silna kolicina lopovluka kruzi po toj BiH odustao sam od svega. Zao mi samo sto skrsih silne pare oko tih nekih papira. Danas mi vise nikad ne bi palo na pamet da to isto uradim.
Ja sam dijasporac koji je pokusao da nesto investira u BiH.Cak sam nesto i zapoceo i neke papire uradio. Kad sam na kraju shvatio kolika silna kolicina lopovluka kruzi po toj BiH odustao sam od svega. Zao mi samo sto skrsih silne pare oko tih nekih papira. Danas mi vise nikad ne bi palo na pamet da to isto uradim.
Sve drzave imaju svoju mafiju,ali samo u BiH mafija ima svoju drzavu.
Pored Tudjmana,Izetbegovica,Bobana...na CIA-inom platnom spisku u vrijeme razbijanja Jugoslavije su se nalazili i Radovan Karadzic i Jovica Stanisic.Inace Mile Ronhill se poklonio Karadzicu kad je svjedocio u njegovu korist. Ko o cemu,kurve o postenju.
Sve sami go qurac i ciste barabe.Drzava u qurcu,entiteti u dva qurca,kantoni i opstine u shesnes't quraca....i pored toliko quraca najveci problem je kad ce se nesto slaviti da se sto vise rakije i pive nalije i da se sto vise prasetine i janjetine nazdere. Kao sto rece Balasevic:"parada pijanstva i kicha".
Ja sam radio u firmi u kojoj su vlasnici bili svabe.I onda tu firmu kupise ameri za oko 100 miliona€.Advokati i jedne i druge firme su radili na ugovoru vise od godinu dana a ugovor je bio debeo citavih 6 fascikli!!!(oniJEh fascikli sa debeLIJEm koricama) Ja nisam pravnik,ali svako ko je zavrsio makar srednju skolu,zna da je ovo najobicnija sprdnja od ugovora.U principu,kao sto mnogi vec rekose,nista drugo osim poklanjanja zemljista arapima.A glupi opstinari su kao sto bi nas stari i pametni svijet rekao,"kupili prasca u vreci"(naravno,uz malo podmazivanja od strane arapa)
Aryanam-ojebino matora....i ja tebi od srca zelim da ti ovakvi zapale auto,onako kako to rade u gore pomenutim zapadnoevropskim drzavama. Ali bas onako od srca-iz dubine petnih zila moje duse :-) A za mene se ne brini srce moje drago.Socijalu ne primam,asimilirao se prije nego si ti popio sve jutarnje i popodnevne kaHve.I ako ti treba kakva materijalna i duhovna pomoc,slobodno reci.Vrlo rado cu ti pomoci da nadjes svoj unutarnji mir i dusevni balans :-) Naravno,ja cu ti platiti popodnevnu kaficu :-)
Vecina ovih ljudi nisu nikakve izbjeglice.Za vecinu njih je osnovni povod potraga za dozivotnom socijalom u zapadnoevropskim drzavama.Mjesecna socijala u zapadnim drzavama je veca nego godisnja plata u Nigeriji,Pakistanu,Bangladesu i ostalim drzavama odakle dolaze ove "izbjeglice". Vecina njih nema namjeru da se asimilira i prihvati vrijednosti drzava u koje dolazi,Vecina njih zivi u geto naseljima,u vlastitim enklavama u kojima ne vrijede zakoni drzave u kojoj zive,naseljima u kojima su paljenja automobila i kamenovanje ambulante,vatrogasaca i policije postali svakodnevnica.Ko ne vjeruje neka posjeti takva naselja u Svedskoj,Danskoj,V.Britaniji,Francuskoj...Evropljani jos nisu svjesni sta su sebi napravili.Kad budu svjesni,bice kasno,a do sad je jedino svega svjestan Victor Orban.
Da sam ja na mjestu ovih Spanaca,pposlao bih svu tu stoku u 3 pizde materine. Kao sto rece Pejakovic:"Znam ja nas,*** ti nas". I sam sam imao problema sa stokom iz komsiluka,koji su mi bacali smece u moje dvoriste.Dok se nekima nisam na*** materesine,nije bilo mira. Stoka balkanska i nista drugo.