Komentari (186)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Juce se falila kako joj je najlepša kafa bila, sta se desi bakici danas?
vjerujem da je ovo od silne radosti.. nista ozbiljno vidis da pise da je u stabilnom stanju :)
Osveta nije naša ,već Božija
Au koliko mrznje samo sa svih strana, tesko ce bilo ko ovde neba videti. Ja licno da imam bilo koji verski objekat na svom placu tesko da bih se usudio da ga rusim. Ko god drugome bilo kakvo zlo cini neka se zlu nada.
Instant karma xD
Ona je Boga molila da doceka da se cvijece posadi u avliji, tamo gdje su joj crkvu na silu metnuli. Docekala je, hvala Gospodaru. Svi smo Njegovi i Njemu se vracamo.
Preminula Nana :( ne znam da li je istina?
По својој прилици, следи јој џехенем, иншала...
inšala?
Dok Nana ne ozdravi mi ćemo napraviti drugu crkvu.
I Bagerista ce ubrzo .
Sta je problem u vezi rusenja crkve, sta kmecite
Sad kad se srbi naloze da je to pravda od boga...
Elhamdulillah neka je makar docekala da INAT Crkva bude izmjestena iz njene avlije.😀😀😀Nana Fata bi trebala biti UZOR nama Bosnjacima.
Zeni je vjerovatno tesko sto su je srbi natjerali da mora rusiti vjerski objekat. Ona ovo nikad nije trazila! Tako su mnogi 92.uzeli pusku da se brane, a nisu htjeli.
neka je izbrisala ilegalnu crkvu. Sada moze rahat odmorit
Što se mene tiče može crknut ovog trenutka. Kako je samo lajava i ogavna, FUJ!
Pozdravi mi Boga puno kad ga vidiš za koji dan.