Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi ako su imali za kifle prije rata dajem glavu...ma rat nekome brat...
Kada dodje vrijeme izbora opet isto, kruzni tok.
Jebase nas predratne fukare.sad se bore za fotelje .familiju bi prodali.
Cuj pa osnovno kuca u Ilijasu i 200m² zemlje oko kuce i kredit u banci koji jedva odplacuju tako da ce jos malo i prijavit se u pomozi.ba.
Koja je ovo budalaština. Prijavljuju šta hoće, niko ne provjerava. Dini sva imovina na ženi i familiji. Kad je kome, po završetku političke karijere, nešto provjeravamo. Nikad nikom.
Zašto prijavljivanje imovine nemisle je valjda podijeliti sa onima koji nemaju čista hubleha
Zakoni o borbi protiv korupcije postoje kao i hiljade drugih zakona i zakoni nisu problem problem je sud, tuziteljstvo i sluzbe koje ne provode zakone. Imate stotine dokazanih slucaja mita, korupcije i? Premikera kantona podmitili iz SIPAe oznacenim novcanicama i kik ostao premijer i nikada nije odgovarao. Ima toga bruka
Sve same konstatacije. I šta ćemo sad? Sutra kao da ništa i nije bilo. Kada im se pusti nek' i imaju.
voleo bi da vidim sta su svi oni imali 89g.biciklu,keca i trotinet.al kad su sve zemlje 91g vrsile lustracije komunistickih kadrova itd mi smo te kadrove doveli na vlast a zap republike su pocele da rasturaju jugoslaviju jos 1918g pa sad vi muslimani tu nekako ispadoste najvece ovce.
telefonske zice bruje kralj nam petar porucuje,neretva ce ovih dana bit grobnica partizana..slava jvo koji se 41g suprostovila oruzano protiv 2 totalitarna rezima.komunizmu i fasizmu.nezaboravite da je EU zvanicno izjednacila fasizam/komunizam kao ideologije zla.a komso gradjanin nosa titovu sliku.a tito pobio gradjanstvo.i tito je bio obicna vojna k.....a.sve pobede partizanima je doneo kraljev oficir i nacelnik prvog GS partizana arso jovanovic kog su ubili 48g zbog infobiroa