Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedino mi pada na pamet ono od zelenike "jeli dosta vise", jeli dosta vise gluposti, neprofesionalizma, debilizma i prije svega mržnje. Ova tri naroda su jedno i trebaju biti jedno. Ne dijelite se i ne mrzite se, dosta vise nacionalizma
dok se vi svadjate ovde ko je Bosnjak, ko Srbin, ko Hrvat.. i ko je koliko ugrozen.. oni se bogate i suradjuju bolje nego braca..
Znaci Fata bila sa Mujom u Mostaru i sad ode kod Hase u Sarajevo. Cije je dijete?
SAMO im bitne pozicije i uhljbljavanej stranackih pulena...drzava i pravedan sistem za sve gradjane NE. Zasto SDA ne gradi autoputeve u federaciji jer ce benzinske pumpe ostati bez prometa.
blago onom ko ide iz ovog jada akoBogda i boze zdravlja i ja cu uskoro demon svrati na kafu da se smijemo kliksovcima bezmozgovicima bezmarkicima i ostalim nargilasima sto izmzose starce da se pokaz a carape jedne imaju
bakir i dva izdajnika!
@KosacaVukcicAhmet Opet baza SDA angazovala botove za cvanciku?
Рат је избио управо због овога: муслинами хоће да буду газде свима, да намећу рјешења, предсједнике другим народима. Не могу да се помире са губитком привилегија које су имали док су им браћа турци газдовали овдје. Миран разлаз је једино рјешење. Нема од суживота ништа.
1 državotvorac i 2 secesionista
@DalekoNajpametniji Opet baza SDA angazovala botove za cvanciku?
Срби се мало опаметили, па траже своје. А балијандери навикли да Срби бојкотују провизоријум, па им се тешко одрећи плата и привилегија које носе. бушњуци су фактор нестабилности-крватинама увалише комшића, Србима неке тројанце.
Bakire nista bez Veprove potpisane saglasnosti o nasyavku MAPA puta i pristupnice za NATO.Nedaj da netegne taj doskorasnji pijacni svrcer kao i mnogo puta do sada.Ni " A " sa njim usmeno sve uz pusmenu formu i njegov osobni paraf uz prethodnu provjeru i 10X prvo procitaj.Samo su budale i hajvani ovakvim poput njega vjerovali koji se 10X danu prevrce i okrece.
Nitko od Vas ovoj zemlji nece donijeti nikakvo dobro
Bozije davanje sad se svadjaju sad se lizu i to 25 godina, mora da im je vec jezik kafen
Bake samo nogom poskoku glavu pritisnuti .
eto neka se sada medjusobno upitaju ko se to naoruzava i popisuje, ko se tužaka pred drugim predsjednicama itd.neka ne prosipaju svoje bolesne bljuvotine u javnost i zagadjuju prostor svojim bolestinama
Triumvirat bez morala!
Ovaj desno najljigaviji