Komentari (206)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Testirajte sve za koje sumnjate, zar je to toliki problem?
@Marko87 Je ako si neko iz mase. Očito.
https://www.facebook.com/RajaSaBiroa/videos/2282093588762382/
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Zasto optuzujete zdravstvene radnike za netestiranje. Zna se ko u rukama drzi i testove i sudbine ljudi. Juce se potpisala po citavom gradu, Glasali ste za nju, ne folirajte sada.
Najveće ubice ove žene su svi korumpirani koji na razne načine kradu novac i nade građana, Zbog njih para nema ni za nauku, lijekove, testove, bolesnu djecu, dobre ceste, ni za još mnogo toga. Ali za niih ima i lijeka i testova i debelih limuzina. Prisješće im kad tad.
Nisu mogli cuvaju testove za guzonje ako se nakaslju nedaj boze evo zadnjih deset dana nema nijednog vjerovatno ako ako dobiju temperaturu 36.5 da se skopcaju na radpirator
Nista gore, vec kad se zarazi ambulanta i ljekarsko osoblje. Disciplina i samodisciplina, a to mozemo i moramo.
Jest da je ovo nova situacija i za doktore, ali ovdje se mora postaviti pitanje adekvatnosti liječenja. Ovo je već drugi slučaj u dva dana da se ljude vodi u bolnicu tek kad je situacija kritična. Pa ne može se tako! Gdje je terapija, rentgen, respirator, antibiotici?
Ne moze se svaka gripa i temperatura odmah tek tako testirati. Zato i pitaju po 10 puta gdje god dodjes u zdravstevnu ustanovu, jesi li bio s kim u konaktu ko je u izolaciji i ko je iz inostranstva , jesi li gdje putovao itd. U ovom slucaju su to sakrili i presutili !
Ali kad kazu starija zena🤪..52god
Godine lopovluka i bogacenja pojedinih doktora, dovele su do ovakve situacije u zdrastvenom sistemu. Ljudi, ako se tesko razbolite, umrite u svojim kucama, necete biti tretirani.Takva se poruka salje sa ovim slucajem.Samo dragi Bog nam moze pomoci.Tesko nama sa samim nama.
Mrtvu je testirali........ Toliko o tom da se testira svaki sumnjivi pacijent.
Pa nisu uradili ''sve što su mogli'' Nisu je liječili, nisu je testetirali dok je bila živa. Sad joj i ne treba. 12 dana žena pod temperaturom. Nevjerovatan propust!
Pa vi veceras opet u 8 sati aplauz za doktore samo ko ima dobru stelu testiraju ga u kcus i ne primaju nikog u bolnicu vec ga salju kuci boji se sebijica za svpje guzove nek nam je bog na pomoci
koliko su lijecnici toliko su i ubice? nije valjda da su joj rekli, po svojoj navici, dodji za godinu i pol? sramota
Testovi se čuvaju samo za guzonje. Žena se javila još 13. marta sa sumnjom na coronu, oni je vratili i rekli da nemaju testova. Njena kompanija urgirala, nema ko nije zvao dom zdravlja, i ništa. Žena se danima patila u kućnoj izolaciji dok nije umrla.
korona ima paniku i strah ,odma se djeluje,,a ovo nema...Na bosanskohercegovačkim putevima u protekloj 2018.U saobraćajnim nesrećama u BiH život je izgubilo 277 osoba, dok su 10.403 osobe zadobile teže ili lakše tjelesne povrede.
Sta je klix, procitali se komentare na prosli clanak pa napisali novi?
Niste svjesni koliko ce te mladih ljudi izgubiti nakon ovakve ne odgovornosti.. Hiljade i hiljade ce da odu .. Prvi ja ! Ako ne mogu da racunam na drzavu da ce poduzeti apsolutno sve u ovakvome dobu zasto bi onda bio njen rob .. Cim se granice otvore master studij se zavrsava i jedan inzinjer elektrotehnike manje.