Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
stvorili ste državu sad ste je i strusili svaka vam cast
Od ove drzave svak otima i krade, pa nek i ljiljani krenu istim putem... Pitam se samo dokle????
To ti pokušavaš biti sarkastičn. Samo invalidima i majkama i djeci dati iz budžeta, ostali: NA POSAO ILI TRAŽITI POSAO KAO I OSTALI. Jer ako se dignu svi broci koji su bili u rat, a ništa nikada nisu primali niti željeli jer su se borili za slobodu a ne za kasnije plaćanje, onda država može gaće na štap, ako već nisu sada na štapu!
loje ye8em vam mater poturcenu.
Svakom bivšem borcu, na teritoriji čitave BiH, ukinuti bilo kakva primanja sa budžeta i uvesti im dodatni porez za učestvovanje u ratu.
virfoo.com Muka ti je od umisljenih Administratora i Moderatora koji misle da su \"bogovi\" pa banuju za svaku sitnicu?! E , onda je ovo pravi Forum za tebe ! virfoo.com
Dr Klaicu, vrlo interesantan komentar o protestima. To Vam je isto kao da kazete da se na disk ne moze snimati muzika jer je disk dio kocionog sistema u vozilima. Ili da Predrag Pasic nije mogao biti lijevo krilo kad je poznato da je krilo dio aviona.
sjetio se simo 500-godisnje turske vladavine a nema novca za psihologa pa dosao na bosansku stranicu.
rusit, rusit , stoko. pastire smrdljive obojene rusiti!!!
popustili su ljiljanima, zato će udariti harač nama, ostalima i umjesto 500 imaće većina 350. Hlala vam vjera borci, nosićete na savjesti sve nas: radnike, penzionere, bolesnima...Jer, šuplja je to priča da oni treba da smanje sebi i vama daju. Neće oni sebi ništa smanjiti, a eto i vama neće, samo nama. Vi i vlast, dragi borci se izborili, a nas ostale ko zašto. Ne halalim vam svek dok se ostali pate.
Ne trebamo mi referendum, dobro nam je u ovakvoj bosni. ne trazimo tudje, radimo i gradimo svoju RS. sta cemo u srbiji, da budemo najnerazvijenija oblast srbije? Zar nije ljepse biti najbolje razvijen entitet u BiH :-)))) pobjedjivati federaciju u svemu? Vec je pola drzavnih institucija preselilo u banju luku, ako bog da bice ih jos jer im je ljepse raditi u miru i tisini nego svaki dan strahovati od rulje koja trazi guzovace?
@ darker Nemam ti ja skole, ja sam seljacko djete, zato imas pravo da me ismijavas sto sam nepismen. Al, brate, ne treba mi prevelika pismenost da vidim kako RS ide naprijed, a vasa federacija tone. Kod nas svi zadovoljni rade i zaradjuju a u federaciji malo malo pa neke demonstarcije. Ne znam ima li iko kod vas zadovoljan, jedan dan strajkuju ljiljani, drugi dan rudarti, treci invalidi, cetvrti ucitelji, peti doktori, sesti administracija, sedmi policija.
@ simo laktasi - nismo mi drugovi niti cemo kada biti, nemoj molim te simo pricati o guzovaci i socijali, pa od rata jedva sastavljate kraj s krajem, federacija je za vas las vegas simo, postedi nas te svoje kmetovske price! prosetaj malo po istocnoj bosni.. pardon, istocnoj republici srpskoj pa vidi kako se zivi.. a kredit, nisi ni svjestan simo da ce taj kredit MMF-a samo napraviti roblje od naroda, pa i srpskog! jesi li svjestan sta je MMF simo? nego ne brini se ti za komsiluk, nego se politicki angazuj, ganjaj referendum, otcjepljenje, sto prije odete tim bolje! evo ja cigle za zid kupujem simo, cigle da te ne gledam nikad vise.. prodacu i zemlju sto imam u RS, sve vam evo simo, samo idite! RAUS simo, RAUS!!!
Pa smanjili su primanja za 10 % trudnicama i porodiljma, trebaju i one na cestu pa U.sranom pelenom na parlament!
@SIMO : Sintaksički,a posebno semantički nivo (pa tako sumnjam da razumiješ značenje ovih termina ) tvojih komentara je takav da bi administratori foruma nekim osobama trebali zabranjivati pristup istom;ili bi se trebao preseliti na svoj nivo,recimo \"laktasi-x.com\".Ovo je ipak stranica,i forum,na nivou glavnog grada.A glavni je-glavni! @HVO : Da se Armija BiH za vrijeme rata osramotila kao HVO,učinivši takav urbicidni akt kao rušenje Starog mosta,i pokaz\'o kulturološki nivo...a da ne govorim što HVO nije više znao gdje okreće topovske cijevi,ko im je saveznik a k\'o neprijatelj...Ja bih se pokrio mokrim ćebetom po glavi,a ne još se i blamirao komentarima. @LIMA :Aferim za komentar tipa \"S gospodom gospodski,a s papcima papanski\" @PROTEST : Moje poštovanje i svaka čast za ovu lekciju iz etimologije i ortografije,većinski nepismenim učesnicima foruma. I,još,fakat me zabavljaju ovi koji se nadaju sknavljenju teritoritorijalnog intergriteta i suvereniteta BiH.-Nikad!