Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
krajnje je vrijeme da neko uhapsi tuzilastvo
Nije tužilaštvo...Odavno se to tužilštvo zove SPORTSKI RIBOLOV ( uhvati, slikaj, pusti.........)
i da ga idući dan opet pusti...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kod nas lopovi ne idu u zatvor već vladaju državom.
Hoce li iko hapsit ove iz tuzilastva
Koja je onda svrha ovoga hapsenja dokazano covjek ukrade milione i milione i puste ga a covjeka koji ukrade naramak drva kako bi ugrijao djecu i prezivio zatvore na bar pola godine. Imas para imas slobodu , nemas para zatvorit ce te zbog nicega.
Treba im svima dati po 100000 KM odstete za naruseni ugled, tuzioce skinuti sa pozicije jer uraditi ovo nekome zbog brada i pantolica nema veze sa poslom kojim se bave ti tuzioci, da napomenem da nisam zagovornik nacina vjerovanja vehabija, selefija kako se vec zovu ali da nisam ni za njihovo maltretiranje ako stvarno nisu nesto uradili.
Mi smo kinematografijska sila.Svaki dan se filmovi snimaju po Bosni.Vecinom akcioni i sci-fi...
2016 GODINA je godina sa najvećim brojem POLICIJSKIH hapšenja i još većim brojem puštanja od strane TUŽILAŠTVA....AFERIM
2016 GODINA JE GODINA SA NAJVEĆIM BROJEM POLICIJSKIH HAPŠENJA I JOŠ VEĆIM BROJALEM PUŠTANJA OD STRANE TUŽILAŠTVA....AFERIM
Liči na slučaj Todora i Anđe Zijan.
nista novou bih pozz
Tužilaštvo ih pustilo da završe posao koji su planirali. Ko će odgovarati za uzaludno potrošen novac oko akcije Rez. Planiranje i izvedba akcije, naknade za upotrebljene resurse, godinu dana ležanja u zatvoru za sve njih, te sudski troškovi, i sad kad su kao nevino optuženi, vjerovatno sljedi i tužba istih prema državi i traženje odštete. I sad će političari reći da sudstvo i tužilaštvo rade svoj posao, rade, ali za korupciju i mito, sramite se bagro
eto taman su ih pustili za ovu da mogu belaj napraviti
Bakirova ćerka udata za srbinom pa zato on prelazi preko ovog sve preko ratnih heroja i sehida i sebija tu ima uloge ne da mu da mrdne. Malo pročešljajte i zato cete vidjeti da je ovo istina i zato on popusta srbima u dosta stvari . i cak je rekao da nece tuziti srbiju za zlocine koji su pocinili na prostoru BiH nego ce na kraju ispasti da je samo ispao građanski rat ..
E moj konju kakav zločin pi... ti materina
@boslud1 zašto se dozvoljava bilo kome da divlja po "forumu"
Vodi ih kući KArkine kad ti valjaju , hebo ti mater svooooo JU ! Od čega žive KArkine, poštenja ti ?
jbo im idil mater u zvalje bradate.ako im se svidjaju nek idu dole i nek se ne vracaju..
ALLAH TE PONIZIO I KAZNIO.OVDJE STOKA MISLI DA MOZE DA PISE STA HOCE A DA NISU SVJESNI DA IH ALLAH MOZE DA KAZNI KADA GOD HOCE.DA VIDIMO ONDA HOCETE LI BITI "MANGUPI" I STA ONDA JADO JADNI,STA SI POSTIGAO KOJI SI MANJI OD MAKOVA ZRNA.STO JADO JADNI NISI ZAUSTAVIO KNE POPLAVE STO SJ BILE,ILI ZEMLJOTRESE ILI URAGANE !? KAKO CES DA SE IZVUCES,KUDA CES DA BJEZIS ,STA DA URADIS DA SPRIJECIS DA TE STIGNE KAZNA KADA SE BUDES NAJMANJE NADAO.DA NECES MOZDA SVOJIM POGANIM JEZIK OSUSIO TI SE.