Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemojte ih puno zagledati da ne ostanemo bez policije
E bravo! Nakon 30 godina????? Heeeej 30 godina????
psihopate
U TK se promjenila skoro pa kompletna garnitura u policiji, mnogo je mlađih policajaca. Fizički su uglavnom spremni, a sad znanje i zdravstveno stanje je sasvim nešto drugo.
Sad će invalidska penzija
Znaci dok su u radnom odnosu samo jednom idu na ljekarski pregled,prije potpisivanja ugovora.
A mene drzava jebba i odra k'o zeca gdje stigne, a ovoj policijskoj marvi ni ljekarski nisu trazili.
Nikad nije kasno
Sve goli ljakse ,daj bože osnovnu da imaju. TREBA 1000% provjera. Svih uposleni u mup TK . SA ,ZE Mostar cio mup H2O ILI ADZ .I TAKO Jadna je ovo država sa ovom policijom .Ostali uhljebi još po sistemu po JUS-u ,Malo radi malo kradi .....
Kad će zdravstveni radnici doći na red?
Drotovi, kerovi tj prašinari
Bosna i Hercegovina je tu negdje u rangu sa Bangladesom a po pitanju korupcije tu ne moze niko snama. Totalno smo blentav narod, dno dna.
Pa ko ce onda radit kad svi popadaju na ljekarskom?!
gkuho bilo
Dovesti TÜV psihologa iz Njemačke da ih osenkla. Ovi naši uhljebi što vrše ljekarske preglede su ko Golf dvojke - puno prešli i malo udareni.
Ajde jebbi se i ti i njemacka i njihov psiholog i njihova svapdka birokratija, jos nam samo to preseravanje treba. Njemacka ti je kurrton od drzave, to znas i sam al sutis i trpis jebba te Hans u prkno
Ko zna kakvih boleščuga imaju, nemojte ih ni sad, nek s mirom presele.