Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Bosni nije prošo sat da se rat nije spomeno
Mostar je u Hercegovini kralju
Samo Bakir samo SDA 💚💪👊
Mostar je propali grad i slika i prilika cijele zemlje. I nije rat uzrok nego vladajuce politicke strukture koje koce cijelu zemlju i koje nisu nista drugo do organizovani kriminal.
Mostar je za obnovu dobio toliko novca i pomoći u materijalu da se mogao još jedan grad napraviti. Kada se vide lokacije ruševnih objekata jasno je da je ovima iz SDA bilo bitnije da naprave sebi dvorce i da u svoje džepove strpaju novce nego da urade nešto dobro za građane Mostara. Ne kažem ni da su drugi nevini u svemu ali glavni krivci su građani Mostara koji su na izborima izabrali ponovo iste.
U Bosni i Hercegovini zive bosanci i hercegovci razlicitih vjeroispovijesti, sa istom kulturom, ali razlicitim vjerskim obicajima, sto bi trebalo da je prednost, a ne anomalija. Sve drugo je laz, izmisljeno i nametnuto, kako bi se odrzavalo stanje straha i podjela. Obicni ljudi su toga svjesni, samo sto politici odgovara drugacija struktura.
Malo politicka situacija, ali vise borba za grunt i talovi, jer se gradjevinski lobi bori za atraktivne lokacije. Slicna je situacija i sa Marin Dvorom u Sarajevu, gdje stoj rusevine pored novoizgradjenih objekata, ali se ceka momenta da to neko avansuje. Manje-vise, svaki grad ima rusevinu u centru grada, koja se cuva kao neciji plijen.
To su te europske vrijednosti!!! 27 godina od kraja rata, jedini grad u kojem su ovako vidljivi ožiljci destrukcije i urbicida!!! Potpis uzp-a!
Ove ruševine je nama naša borba dala.
Na starom mostu turistima prodaju babuske, pametnom dosta
Ko je srušio nek napravi. Ima snimaka na sve strane.
Samo uknjižiti ove ruševine na nekog od aktulenog političara u vlasti, i u rekordnom roku ce te iste ruševine da Zablistaju....
Ti objekti su taoci talova i lokalnih moćnika koji čekaju sa ih kupe jeftino, ili da uzmu pinku od njihove prodaje nekome trećem. Niko to neće normalna kupiti jer će ga uvući u spiralu kriminala i reketa
Sto sta fali, ovo nam HDZ i SDA daju grad po mjeri. Ovakav Mostar zasluzujemo i ovakav Mostar imamo. Bakir i Covic do groba, da nam i unucima bude ovako fino.
Porušite to i hajte dalje.niko nije zaglavio u samosažaljenju kao bošnjo. Stvarajte nove vrijednosti,valjda postoji nešto. Ono nešto oo oo
Samo Bakir samo SDA 💚💪👊
Znam da se ne može porediti sa Mostarom, ali vidim da je i u Tuzli centar grada gotovo pust sa mnogobrojnim napuštenim objektima ili objektima u kojima ne rade brojne radnje. Izgleda baš žalosno. jer su to ipak centri nekih gradova gdje treba bit sve živo i lijepo
Kaze grad nema nista s tim , opali porez na rusevno stanje pa cu te ja pitat. Nek ih barem poruse i ograde pismeno