Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mirna i duga penzija dobričino skromna
Lagumdžija oplakao u svojoj rezidenciji. Smijehom je gasio plamen na upaljaču pri pokušaju da pripali cigaru.
A nase mujice ne misle odstupit dok ih zemlja ne zovne sebi
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
I nas Bake je siromasan, nijednu nekretninu sem garsonjere u Svrakinom nema, pogotovo ne automobil, slucajno zivi na Poljinama u viletini i voza jedno 6 auta :D uvakufili mu...
Kaze ja sam za predsjednika siromasan a predsjednika plata 6000 maraka plus dodavi dok Srbija predsjedava u UKCu sa najmanje 3000 maraka plus dodaci. Dakle 10 000 maraka plata a on kaze da je siromasan 🤑🤑🤑
Pardon Sebija **
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Arap mu nudio 1.5 miliona USD za njegovo auto iz 60tih
Vidiš ti kako je i taj svijet izopčen i podređen materijalnom. Čuj "najsiromašniji predsjednik". A duhom i srcem je bogatiji od 90% njih.
Skromni bošnjo Mujica
@hakunfuc... Jose zvani Sejo, od Muje sin pa od milja Mujica
Mujo uživaj. Urugvaj je trenutno najljepša zemlja za život Latinske Amerike.
isti naš Bake :::
Sad je naš Bake najsiromašniji
Podsjeća me na mašeg Želju po skromnosti. J amislim da bi Želja trebao promjeniti ime u Mujica, po uzoru na ovog čovjeka, a sigurno bi uvećao popularnost među svojim glasačkim tijelom.
Greška, imati novac ne znači da si bogat kao i obrnuto...on je bogat u duši i imao je dovoljno za normalan život. Najsiromašniji zvuči baš očajno.
Zamisli naših konstitutivnih lešinara i grobara da su ovako skromni
Nije on najsiromasniji nego NAJPOSTENIJI! Napravite razliku!!
Najsiromašniji za današnje doba. Ali znate li kakav je bio Ma Ce Tung, jedan od najmoćnijih ljudi na svijetu? Nosio mantil sa preko 70 zakrpa, kupovao najjeftinije kupaće gaće, čuvao i raspadnute cipele, smatrao siromašne seljake najvećom vrlinom, a intelektualce najgorom kategorijom društva i svake godine smišljao nove gluposti narodu.(svi na njivu, lovi vrapce, topi željezo u dvorištu itd)
Mislite 'Najmoralniji i Najposteniji ?
@SLIBODAiliNISTA11 zamisli dokle je svijet dosao kad iz svih tih osobina covjeka zakljuci da je on "najsiromasniji"...
Kamo srece da je vise ovakvih u vrhu politike, svijet bi isao ispravnim putem, ali interesi i novac cine drustvo nepravednim. Nasi nece da uvedu ogranicenja na koristenje vozila, a da ne govorim o vozilima koja se kupuju, a ceste najgore u Evropi. Kad bi barem imali mjeru, pa malo radili i za narod...
Nije on najsiromašniji, on je najbogatiji čovjek, veliki čovjek! Savjestan, suosjećajan, odgovoran, pošten, na visokom stepenu evolucije!!!
Nadam se da ce mu pruziti penzionerske dane dostojne njegovog karaktera i licnosti