Komentari (164)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa neka igraju za Srbiju, prodane duse svakako nisu dobrodosle u reprezentacijama BIH svakako. Ko igra za BiH igra za drzavu, ne misleci na entitete ili religijsku i etnicku pripadnost. BiH je svaki dan jaca, a otpad iz RS nam svakako ne treba. Sretan vam put :)
pa da,vi zelite cisto muslimansku bosnu i najsretniji bi bili da etnicki ocistite bosnu od hrvata i srba jelde?
Ne raspiruj mrznju, nesto svi mislimo al je nekad pametnije presutiti.
PRIKAŽI ODGOVORE (16)
Ovo je još jedan dokaz koliko "majka Srbija brine za Srbe van Srbije". Uzimaju samo ono od čega bi eventualno imali korist. Uzmite molim vas, Slavuja, Pandurevićku i Majkićku za poslanike u Skupštini Srbije, i oni vole više Srbiju od Banja Luke i BIH. Da su vrhunski sportisiti sigurno bi bili reprezentativci Srbije. Nije pravedno prema njima, toliko vole Srbiju a osuđeni su da budu parlamntarci Bosne i Hercegovine. Možete i Mileta neka vam bude prdsjednik, recimo Mačvanskog okruga, svakako mu je draži nego BIH, ovdje se samo pati.
Tako je
super, samo tako, tim vasim ponasanjem vi u inostranstvu i dokazujete da je bosna i hercegovina bas muslimanska drzava. neznam zasto vam je onda mislim srbima i hrvatima krivo kad se kaze da je ovo nasa to jeste muslimanska zemlja. Za ovog dole, daj molim te objasni mi zasto kazes da bi mi bosnjaci muslimani trebali napustiti bosnu i icu u tursku jer kako mi svi znamo krscanstvo a i islam su nastali u arabiji, po tvome bih se mi onda svi morali pokupiti i pravac u arabiju to jeste jerusalem.
GOFNA BI NAJRADIJE DA IMA SVOJU DRZAVU KOJU NIKAD NISU IMALI I SVOJU REPREZENTACIJU SVE 100% ETNICKI DA CISTO BUDE BOSNJACKO !!! PA NEMA OD TOGA NISTA HALO !!! VI I DALJE VJERUJETE U LAZI KOJE VAM JE ALIJA PROSIPAO PA UMALO IZGINUSTE ZBOG ISTIH SVI ! PA U TURSKU SVOJU DOMOVINU PA TAKO!!!
PA HALOOO BALIJESHTINE MUTAVE POGGANE !!!! KAD JE TO BOSNA I HERCEGOVINA BILA VASA ??? I KO VAM JE TO OTEO ??!?! OVO JE SVE BILA HRISCANSKA ZEMLJA UVJEK ZEMLJA HRVATA I SRBA !!! A VASA JE ZEMLJA TURSKA !!! VI POTURICE STO STE UZELE ISLAM ZA VRJEME TURAKA DA MANJI DANAK I POREZ PLACATE !!!! VASE MAJKE STO SU VOLILE HLJEB PICCCCKOM A NE RADOM DA PLATE !!! VI POTURCENI SRBI I HRVATI STO STE OTPAD TIH NARODA NIKADA NISTE I NIKADA NECETE IMATI SVOJU DRZAVU OVDJE MIMO TURSKE KOJA JE DOLE!!! PA MRS ONDA DOLE U PUSTINJE ODAKLE VAM POTICU ONI KOJI SU VAS PREVELI NA ISLAM I PREJAHALI !!!!
PA HALOOO BALIJESHTINE MUTAVE POGGANE !!!! KAD JE TO BOSNA I HERCEGOVINA BILA VASA ??? I KO VAM JE TO OTEO ??!?! OVO JE SVE BILA HRISCANSKA ZEMLJA UVJEK ZEMLJA HRVATA I SRBA !!! A VASA JE ZEMLJA TURSKA !!! VI POTURICE STO STE UZELE ISLAM ZA VRJEME TURAKA DA MANJI DANAK I POREZ PLACATE !!!! VASE MAJKE STO SU VOLILE HLJEB PICCCCKOM A NE RADOM DA PLATE !!! VI POTURCENI SRBI I HRVATI STO STE OTPAD TIH NARODA NIKADA NISTE I NIKADA NECETE IMATI SVOJU DRZAVU OVDJE MIMO TURSKE KOJA JE DOLE!!! PA MRS ONDA DOLE U PUSTINJE ODAKLE VAM POTICU ONI KOJI SU VAS PREVELI NA ISLAM I PREJAHALI !!!!
BOLI NAS.........glava
Kako da su sve međunarodne institucije gluhe na ovako nešto? Šta bi se desilo da Francuzi izglasaju zakon koji mogu regrutovati sportiste iz dijela Belgije koji je privržen Francuskoj? Mada ovim (izdajničkom) mladim RS sportskim nadama kuća što dalje bila od moje drage BiH... Čast Stevanoviću, Misimoviću i sličnima!
neka idu dabogda se nikad ne vratili
Ispravna odluka Srbije Ovim Bosanskim vlasima guzica u Bosni a glava u Srbiji nevoli Bosnu vrata su otvorena sretan put. Bosne će biti jer čitav svijet želi da je bude.
Gdje si, komšo Mnoge je u Bosni i Hercegovini iznenadilo smjenjivanje ministra zdravlja Republike Srpske Ranka Škrbića pri nedavnoj rekonstrukciji vlade tog entiteta. Znalo se, naime, da je Škrbić kum predsjednika RS i SNSD-a Milorada Dodika, a njih dvojica i dalje su u prisnim odnosima. No, odgovor je naslutio portal ***.ba, koji je rekonstruirao zanimljivu priču. Za smjenu ministra zdravlja “zaslužan” je zapravo najbolji tenisač svijeta Novak Đoković. Njega je pri posjetu Banjoj Luci potkraj 2011. dočekala politička elita RS, među kojima je bio i tadašnji ministar zdravlja. Pri rukovanju s njim Đoković ga je pitao: “Gdje si, komšo?” U prvi trenutak prisutni nisu znali gdje su to Đoković i Škrbić susjedi, no ubrzo je procurilo da Škrbić posjeduje stan u Monte Carlu, u kojem i tenisač ima prijavljeno boravište. Da bi spriječio veći skandal (i propitivanje odakle Škrbiću novac za takvo što), Dodik je smijenio svog ministra zdravlja i poslao ga za ambasadora BiH.
Pa ako Srbic, ambasador BiH u Beogradu ima stan u Monte Carlu, gdje onda ima Dodik?
10.05.2013 14:27 SARAJEVO - Predsjedništvo BiH imenovalo je bivšeg ministra zdravlja RS Ranka Škrbića za ambasadora u Srbiji.
Bas ce se okoristiti RS "sportisti sa srbijanskim pasosom, vrijedi skro kao njemacki, barem su ISTE BOJE ;))))
HRVATI SVAKAKO IGRAJU ILI BAR CEKAJU UVIJEK PRVO POZIV IZ HRVATSKE,SA SRBIMA IZ RS NIJE NISTA DRUGACIJE.PRISTANU IGRATI ZA BIH SAMO KADA DEFINITIVNO VIDE DA IH MATICE NECE.A OVI NASI UPORNO ONEMOGUCAVAJU NASOJ DJECI DA TRENIRAJU U NORMALNIM USLOVIMA.KLUBOVI NAM PROPADAJU.NAJBOLJI PRIMJER JE KK BOSNA.ZA DRUGE NECU NI DA GOVORIM.POJAVLJUJU SE PRIVATNE SKOLE RAZNIH SPORTOVA I TU JE VAZNO CVAKNUTI CLANARINU A KADA SE POJAVI TALENAT NARAVNO DA MORA OTICI VAN NA DALJE USAVRSAVANJE JER JE OVDJE SVE LIMITIRANO.VELIKI KLUBOVI PROPADAJU A DRZAVU NIJE BRIGA.SAVEZI SE POJAVE TEK KADA DJECA ODU VAN.
Pa nek idu i zivit u Srbiju!
Nije valjda to ovaj spisak 10 najboljih sportaša RS-a? 1. Vedad Ibisevic (Vlasenica) - Fudbal 2. Sead Salihovic (Zvornik) - Fudbal 3. Zlatan Muslimovic (Banja Luka) - Fudbal 4. Asmir Begovic (Trebinje) - Fudbal 5. Vedran Ćorluka (Derventa) - Fudbal 6. Vladimir Radmanović (Trebinje) - Košarka 7. Đedović (VIšegrad) - Košarka 8. Bavčić (Foča) - Košarka 9. Nebojša Grahovac (Banja Luka) - Rukomet 10. Saša Starović (Trebinje) - Odbojka
kaliko mrznje medju ljudima na klix-u neki nishani i psovanje. vi bash zivite u proshlosti. ko oce nek ide gde oce. svaka drzava hoce dobre sportiste da pruvuce.
Ne znam da li imamo sporazum o dvojnom drzavljanstvu s Srbijom ako imamo ukinuti ga, natjerati ljude da biraju koje drzavljanstvo hoce, oni koji uzmu Srbijansko, po kratkom postupku im uzeti nase, ne dati im dozvolu za boravak, ***rtovati ih i dati im 5 godisnju zabranu ulaska u BIH.