Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Provjeri usput i one svoje stranacke Direktore koje si postaviila po skolama
Pa ti hanuma valjda si ta koja udara pečat i odobrava ? Joj lude kuće
Iako nosi muslimansku nošnju ona pripada sekti svetog Dine Sokbunarskog
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ako neznaš ko je mislio izmjeniti ime predmeta pitaj svoje stranačke partnere . Kojovića , Nikšića i konjakovića .
Krimogene strukture u Grasu pravna služba sa upravom u suradnji sa korumpiranim sudijama ostvarivale enormne tužbe do 100hilj maraka oštetili budžet kantona preko 30 mil maraka plus nisu isplaćivali toliko navulki kamata molim provjerit lahko dokazivo Avdo Vatrić uto doba upravljao a vozačima odrezalo sitno do 5 milja
Sa ovom odjecom se ne ulazi u EU.
samo nam daj odgovor na jednostavno pitanje koliko časova bosanskog ce djeca u drugom razredu imati sedmično
Sad se vade.Znas ti dobro sve.I normalno da se Bosanski nece ukinuti.
Svake godine ti nesto podmetnu ministrice, obrati paznju
Jeli moguce da su izmjenili naziv Bosanskog jezika?Cak negdje ima i slika sa rasporedom casova i nigdje ne pise Bosanski jezik!
Ministrica obrazovanja glavnog grada u sred Evrope,pa umotana.Primer mladim Bosnjakinjama.Zabradjujte se,mozda postanete ministrice.Jedna prednost vise.
@gouser niti branim niti kudim to sto je umotana ali je to njena privatna stvar koju ti nemozes komentarisati i ne ostati kritikovan. Njena stvar i tacka ada li je uzor ili ne, trebaju farme da su uzor?
Ova vladajuca trojka, haman ukida sve sa predznakom bosanski, bas me interesuje na koju stranu će prevagnuti, cunaju se malo tamo malo vamo
Tačnije rečeno: Pokušali smo, ali smo naišli na otpor, pa smo vratili.
Ostavka!!! Slobodno skini hidžab, jer ti je sad samo modni detalj, obzirom koliko lažeš!!!
NiP-ovska lakrdija. Pokušali ukinuti naziv Bosanski jezik pa ih građani otkrili. Mi smo rOtOvali 4 godine i 22 dana
NIP-ci sada sve više u prilici da se vade. Konaković je na tajnim sijelima s sh partnerima dijelio šakom i kapom, gledao je da prvo i uvijek namiri sh. partnere jer tako udovoljava i predstavnicima tzv. MZ - a to mu omogućavalo da bude prvi u Bošnjaka kod npr. Marfija. Sada su NIP-ci u ćorsokaku i svaka izdaja se plaća.
Sarajevo je oslobođeno od agresora ali mora biti i od ove SANU podružnice tzv trojke
Samo naprijed ministrice