Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbe niko nije tjero sami su otisli, ja ih mnogo znam koji su se borili u armiji BiH, tako da mislim da tz i jeste jedini grad u BiH gdje je bila prisutna istinska multietnika. Sarajlije drzite se semihe
Tuzla je jedan o naj cisci gradova sto se tice Srba na tako perfidan nacin su 37000 Srba ocistili,a 80%mladi Hrvata su otisli ostali ovi stariji cuvaju imovinu pa prodati i novce djeci u Hrvatsku
Tuzla multietnicki grad, vecu izvalu u zivotu nisam cuo.Jedini grad koji nalikuje na multietnicki je Brcko.Ne zato sto su tu ljudi nesto pametniji, nego sta su ogromni novci ulozeni da to uspije.
Ne znam jesu li svi Imamovići ovako smart, da organizuju neki dernek, za minderuše.
Vidjecemo da li ce iskoristiti ovo da sta kaze protiv djelitelja Bosne ili ce samo gledati kako da sebe predstavi u sto ljepsem svjetlu.
bar neko u ovoj usranoj bih ima cast da ode i odrzi predavanje!a ostali nisu vrjedni predavanja na nasim univerz.a kamoli gdje drugo!
Bice puno suplje.....
to Jasmineeeeee.....
A gdje ce Semiha, Brankovic i Bakir Izetbegovic i licni da odrze predavanje? :)))))))) Zna se, na Hayatu i Kantonalnoj... direktno s mindera... to im je domet... A imaju sirok auditorij.... seljaci ih pomno prate! :))) Jebiga, neko na Harvardu, a neko na minderu... Tek da se zna!! :)))
U pravu si vala \"me\",kakva bolan kreativna industrija i kultura i kurac-palac, ja više volim slušat onog Ljubu Bešlića dok drvi o nacionalnim pravima Hrvata, Silajdzica kako mudro predvidja da ce se i nas dotaci recesija, Semihu dok otima VIjecnicu za svoje seljacko dupe, a tek što mi je drag ovaj Branković i ovaj novi porez od 10%, dajte nam još nacija i nacionalnih interesa, crkava i džamija, jebo poso, jebo biznis jebo ljubav !!
Nije mi jasno kako neko moze slusati Jasmina vise od 30 min... Kad samo krene o \"filozofiji ljubavi\" ili \"kreativnoj industriji\"
Možda jednog dana kad htjedne podnijeti ostavku
E...kad će Semiha \'vako...