Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kada Arapi budu dolazili u Hercegovinu, Rusi u Sarajevo, a Italijani u Banja Luku, tada mozemo reci da smo postali tolerantni i civilizirani. Nadam se da je ovo pocetak toga...
hajd sve, al što Italijani u Banja Luku?
Ima i tamo katolickih svetista, a ne samo u Hercegovini.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
što je taksisti upala kašika u med...
Hoce da kazu da u Sarajevu nemaju priliku da vide kako zive Katolici? pa Sarajevo je jedinomjesto na svijetu ako zelis da vidis kako zive sve tri svijetske religije u miru i slozi. Jerusalem je nekat bio to al sad se zna kako zive tamo svi osim Jevreja.
Baš je to lijepo. Ali nažalost ima toliko negativnih komentara u vezi nečega tako lijepog. Tako bi se svi trebali ponašati jedni prema drugima a ne pod utjecajem politike. Jer smo u uživotu samo ljudi. A što se tiče maltretiranja svi smo jedni druge nažalost maltretirali, mučenja na obje strane, samo što Muslimana živi više u BiH. Treba nešto naučiti iz rata. Bravo Širokobriježani, bar nešto lijepo!
Neka taj hercegovac isprica ovim iz kuvajta kako su maltretirali i proganjali muslimane.
Taxista je zmaj, šatro procitao adresu na aerodromu i odvezao ih 140 km od Sarajeva, eto on bas zna da ta ulica postoji u Širokom Brijegu, e sto ih provoza lijepo, ehehe... Koliko li je ta voznja bila, pokusavam da sracunam, s obzirom da znaju uzet cvaju od aerodroma do centra:)
Kazu da je vec udario temelje za kucu....
Ah sto hercegovacke uje naprasno postadose kozmopoliti.Mora da su im prvo dobro naplatili to gostoprimstvo.Ovamo ih tetose i paze,a iza ledja im psuju majku bahlijsku i najradije bi ih skratili za glavu.Takvi su sokci.Tanjir sa dva lica.
Jesu li im to prvi turisti ove godine
Budi dobra osoba svako ce te postovat i docekat kako treba :)
B Hercegovačko gostoprimstvo. Nadam se da je pao neki dogovor za biznis. Al' fakat.
U pogresan autobus sjeo hahahahaha
Ovo je veliki poraz bošnjačke poragandne mašinerije iz sarajeva koja je se nadala da će ovi kuvajćani biti napadnuti u Širokom Brijegu te da će onda oni potvrdit svoj mit o "fašistoidnim lištičanima"....
Cccc, jesi ti paranoičan! Za nepovjerovati...
A kuvajcanin i jucer i danas u istoj majici :D
pa oni se tuširaju jednom u mjesec dana. smrad prikrivaju parfemima od par hiljada dolara
#lijepi huso odakle izvire tvoja glupost ??? 5 dnevnih namaza za svaki se treba očistiti O HUUUUSO KAKO SI LIJEP
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Po komentarima se vidi koliko nam je svijest uska. Mi u Bosni gledamo sve kroz našu dioptriju, i da stvar bude još gora mislimo da i drugi to isto rade. ŠTO SE NAMA ČINI KRUCIJALNIM DRUGIMA JE SKORO PA NEVAŽNO I OBRNUTO. Previše smo se zatvorili i nikako da izađemo iz ratne matrice posmatranja na ljude i događaje. Nažalost ovo nas skupo stoji i skupo će nas koštat. Stvar je jednostavna: Nema stabilnosti, nema ni investicija itd. , ostatak manje više svi znamo. Za ovo su odgovorne političke elite, intelektualci, ali i građani ove napaćene zemlje.
Da li ovo piju kahvu, kafu ili pak kavu ? Ako piju kavu to je cista provokacija ...
Obicni biznis.
Joj sto ne mogu katolicke glume
ma nece oni kuvajcanina preveslati na katolicizam, u to sam siguran, vec su njima bitni kuvajtski dinari i biznis!!!
Slazem se, zadnji put kad sam iso na more da skratim put iso preko upravo tog S.B. i Gruda, nikakvi putokazi i kad zaustavis da pitas nekoga za put ili benzinsku pumpu, ***te zivot kao da ti pise "balija" na celu! Gledaju u tebe kao da sa marsa i vidimtocno kako misle "vidi te ove balije mudonje jos se uputio da ide ovim putem? zar on nezna gdje se nalazi? al opaze strana registracija pa kntajau, aj jebat ga ovaj put, nezna on da mu nije ok ovuda". Majke mi takav sam osjecaj imo, mozda sam i ja paranoiod??
moguci su ovakvi slucajevi tolerancije i postovanja ali nazalost samo ako doticna osoba nije iz tvoje zemlje...e onda je druga prica...