Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Općina Prnjavor je multietnička zajednica poznata po uvažavanju svih naroda i poštovanju svetinje svake vjere, i svako huligansko ponašanje pojedinaca i napad na vjeru mora se spriječiti i zaustaviti", kategoričan je Gatarić Jos samo kad bi nam naveo broj nesrba kaji su ostali zivijet u Prnjavoru i nisu protjerani pa da ti vjerujemo gradonacelnice.
ti ne srbi su zamjenili svoje domove ili su ih prodali. jer nije tebi niko branio da zivis u prnjavoru vec jednostavno nije to kao prije 92. tu nacelnik nije kriv vec sami rat. (moja porodica je imala kucu u prnjavoru)
Napokon neka normalna reakcija u ovoj drzavi.
Živjeti će BiH svih njenih naroda i narodnosti...nadjačati ćemo ZLO ma koliko veliko, i sa koje strane dolazilo....
Cega se mi BOSNJACI bojimo? Ko me se mi vec 11 puta moramo izvinjavati? ZASTO? KOME?
"Općina Prnjavor je multietnička zajednica poznata po uvažavanju svih naroda i poštovanju svetinje svake vjere,..", nažalost, izneseno nije istina, ali ima tendenciju da postane, prije svega počevši od osuđivanja vrijeđanja vjernika Bošnjaka..
Jedan, a možda i jedini pozitivan primjer na području cijele BiH u poslednjih nekoliko godina kada neki političar stane u zaštitu nezaštićenih građana
Gatara jeben igrac svojevremeno u bivsoj jugi bio svjetski prvak u karate.
Sta je bilo, jesu doveli cuke pred dzamiju i prali im noge?
Idi uzmi cekic i znas vec sta.
Objesit!
Općina Prnjavor je multietnička zajednica poznata po uvažavanju svih naroda i poštovanju svetinje svake vjere, i svako huligansko ponašanje pojedinaca i napad na vjeru mora se spriječiti i zaustaviti", kategoričan je Gatarić. jako je poznata po uvažavanju svih naroda i poštovanju svetinje svake vjere. to je otprilike kao da hitler izjavi da poštuje židove kao narod i njihovu vjeru.