Komentari (135)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pitaj TIBRU i sve ostale kojima si davao dozvole da asfaltiraju svaki kvadrat zelene površine pa se (između ostalog) i zbog toga gušimo u smogu da ti pomognu oko smještaja. Pitaj Arape kojima si davao dozvole da grade vikendice i naselja u vodozaštitnoj zoni da ti pomognu. Samo ne pitaj ženu kojoj si rekao da se "ne traba previše boriti za dijete kada ga ja Allah dao". Meni je žao građana opštine Ilidža, a ti nisi ništa bolje ni zaslužio.
memicu popusio si foru ko hamdo ejubovic u hadzicima danas ih je 300 sutra 3000 toje plan
Hajde ne s33rii i ne petljaj Memicu dajes dozvole za gradnje ko god ti je masno plati preko noci nicu zgrade, kuce, firme i to sve sa papirima 1/1.. nego ovdje nisi dobio pinku pa se uzvrtio i uzeo nabrajat fol eto tebe boli k.. za gradjane i njihovu sigurnost..
Čuj, ministarstvo laže, gdje to može biti? Ma nema toga kod nas. A koga si ti sve izlagao, pa poj'o vuk kenjca. A opet, ne mogu se načuditi da naša ministarstva lažu. Hahahaha.......
Kako je krenulo nece vise biti ilidza vec "el' idza "
Pustite ovog Memića. Hajde sad ideje šta sa migrantima?
a koga god pitaš od migranata kako se zove-Muhamed....... :(
Sve vratiti u Grčku, ona je u EU.😊
Ali zato ti lisac matori znas da radis svoj posao😊 Satro brines, za privrednike, djecu.... Nema tebe u tim tokovima novca, pa si se razgoropadio!
Neka dio migranata pošalje u Čovićevu hacijendu. Neki dan smo bili i vidjeli da ima dosta mjesta. Samo im nemojte reći da je napravljena od pokradenih para, da im se ne zgadi odmah
Migrante na autobus i u Bijeljinu i Zvornik. Tu su ušli, tu će i izaći. Sve ostalo je šuplja.
Umjesto što lajete jedni na druge i međusobno tražite krivca, počnite raditi.Kao prvo registrujte sve osobe koje su pristigle, zatvorite granice i spriječite ulaz drugima.Pare koje dobijate iskoristite za povratak kući onih koji nisu iz ratnih područja.Ne možemo mi biti zbirni centar za milione ljudi koji godinama žele u evropske države, jer su te iste države zatvorile vrata migrantima.
Ovo kaze lik koji je pricao vic da nije grijeh ne glasati za SDA ali je sramota. Migranti IN a Memić OUT!
Neko mu je dobro napisao, ne moze Memicev “intelekt” ovo smislit.
Ono bi da se pita. :D
Ti svakako imaš iskustva sa arapskim narodima.
Pa dok ste ih u Krajinu trpali a uzimali pare, bilo dobro.... Sad kad treba povući, muka !?