Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Schmidt: evo Izborni zakon po kojem nema varanja i lažiranja izborne volje birača. Srbi: hej, halo, kako misliš nema varanja? Nećemo takav zakon!
Mi znamo sta hoce i nece srbi, znamo sta hoce i nece hrvati, zna li trojka ista osim sto hoce sve sto hoce srbi i hrvati.
Ima li trojka ikakvi incijativu za dobrobit bosne i bosnjaka, ima li iko da kaze e Boga mi nece moci agresor
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
treba traziti ponistenje RS-a... nako malo šprdat se s njima...
tražiti će poništavanje Republike Srpske!?
Logicno je da se ukine, jer nigdje na svijetu nema na genocidu nastalo i da opstane. To je nemoguce
A sta ce srbima izbori ? Oni su navikli nabaciti zobnicu na glavu i kao marva ici gdje im se kaze . To genetski predodredjeno da bude hajvan .
@/milt Srbi neznamo sta misle nismo vidovit ali ne maloumni.. 3D narod..Jedno prica drugo misli trece radi..Pa nismo mi Bosanci ono sto hoce da prave od nas..!!!
imali drugi problema u manjem?Ekonomija posao penzije buducnost iseljavanje mladi itd itd
Pa oni ne priznaju visokog predstavnika. Sta imaju raspravljati o njegovim odlukama
Ovo je najobičnije provociranje visokog predstavnika koje je vrlo vjerovatno instruirano od Rusa ili Srbije s ciljem dalje destabilizacije situacije. Kako neko reče prvo su obavezni usvojiti odluke visokog predstavnika u parlamentu, a poslije ako se dogovore sa partnerima u vlasti mogu donijeti amandmane ili izmjene kojima se iste poništavaju. Ali, sigurni su da im neće ni ovo proći tako da je ovo obična provokacija, ništa drugo.
U Beču šok i nevjerica. U zološkom vrtu okotila se bijela medvjedica Luli i na svijet donijela jedno crno meče.
Dolazi polako vrijeme poštenih izbora A krimosa ne odogovara
tražiti će poništavanje Republike Srpske!?
Samo onima koji kradu glasove ovaj zakon ne odgovara
Krivičnu prijavu ponijeti za predlagače zbog kršenje odluka visokog predstavnika
Po Ustavu odluke VP se moraju usvojiti u Parlamentu BIH onakve kavu su napisane od rijeći do ruječiPa tek onda se zakon može korigovati ukidatiii....
Zar oni ucestvuju u institucijama drzave BiH..!?
Da ne dođe taj šmit, ja ne znam kako bi se , bila bi nekako tišina i mir koji nadilazi razum. Možda bi se i dalaj lama doselio
Ne znaju, jadni, jesu li posli, ili su dosli. Troprsti samo sami sebe razumiju, a mimo ostalog dunjaluka.