Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobrodošle kući naše drage donacije. Samo jedna vreća za mog Bakira.
@Dezmond Ko pogleda snimke skupljanja love vidi El Šahidija na brojanju i skupljanju para???Eto gdje je otišla vreča para za Bakira.
@Dezmond Varaju drzavu BiH za poreze kod prijavljivanja radnika,daju pola plate na banku,pola na ruke.Odjavljuju ljude i prijavljuju na biro da ne bi postali radnici na neodređene,a oni to vrijeme uredno provode na poslu. Lažovi,petljanci,a najveci onaj ambasador
Ma ja što će biti tu neki park ili nešto slično, fino, lijepo i zeleno, daj ti zgradu rokni. Ma treba ovo Vilsonovo sve porušit i kakve zgradurine napraviti ili neki autoput, šta će ti drugo išta, pogotovo ovim okupatorima.
@zijad25 Ovi domaci okupatori su gori i od Osmanlija i od Arapa i od Svaba...
@ChupaChups Umejsto Arapa trebalo je Austrijanaca pisati...
Velika investicija, još arapska, MAŠALLAH!
Sve za "bracu". .ebes zelenilo park i Vils.
Sramotno. Ne bih se iznenadio da je naprave na sred ulice.
Ko li će platiti glavom u njoj? Mora imati direktan odliv prema Miljackoj!
To El Bakir malo odmara od hotela pa gradi ambasade. Ako, ako, ima se para ima se s'cim. To ce sve jednog dana ostaviti zetu Gligoriju
Nova zgrada za sređivanje novinara koji kritikuju kralja,1000 prinčeva i ostale nemani
Nekad su se turcili sad se arabizuju ili vehabizuju kako li vec. Ima li koji vehabija da ne dobija platu? Ako je pronaso islam ili sta vec zasto onda naplacuju??? Bjeda obicna glumi ludilo za minimalac
@gooUser1570610521 da se plata dobija ti bi bio/la prvi/a u redu za to tako da ne seri
Hehe ko će prvi u ambasadu?
20 miliona Eura zgrada! Znate li koliko je kostala izgradnja Sarajevo Towera kod Hitne? Do sada potroseno cca. 5 miliona Maraka! Sta je ovo onda za 40 mil. Maraka?
Šteta da se uništava zelenilo u gradu, moglo je to i skromnije
Veca je tragedija onaj kiosk u jedinom parku na Carsiji nego ovo. Vils ostaje isti a na ovoj strani su svakako vec zgrade. Ni bolje ni gore. Kasno se bunite, moji internet ratnici.
Odvratna drzava!
Ne gradite vrtice, gradite ambasade...licemjeri
Novinari cuvajte se
Ma tako je. Najatraktivnije lokacije dajte strancima, po mogucnosti arapima. Nemojte slucajno neki park napraviti ili ne daj Boze neki trg... Ma nama je super kakvi smo i kako smo zasluzilI!
@ChupaChups sta ce vam trg kad ste stoka