Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OBAJVITE I OVO, Tuzlanske volontere u Doboju vrijeđali sa "Nož,žica,Srebrenica" -
Nece, jer to kvari koncept medijskog trovanja Bosnjaka.
Saucesce porodici. Pocivaj u miru! :(
prva stvar.Kad se kaze ujedinimo raja misli vecinom na ujedinjenje bosnjaka medjusobom.A druga stvar ovi dole iz juzne hercegovine nek se ne smiju.Kisa je ispadala za godinu a oni nista nisu dobili.A kad upekne ljeto.Da ne bude akcija njima za pomoc u vodi ;)
BOSNJACI, OVO NAM JE ZADNJI ROK DA SE UJEDINIMO I KAZEMO NE UGNJETAVANJU I OBESPRAVLJENJU BOSNJAKA
r.i.p.
interesantna je stvar koliko ima zla i primitivizma u tim trebinjskim srbima. Srđan Aleksic je jedina svijetla tacka što znam za to podneblje. poslom sam bio u Trebilju za vrijeme Ramazana prije nekoliko godina i na teraviju ulaze dva mamlaza pijana ko najgore svinje.i ovo je bilo objavljeno i na ftv-u . a skoro svako vece je bilo uriniranja oko đamije. to nisu ljudi ni u kom slucaju , to su primitivci zatrovani cetništvom da im nema lijeka do metka.
@ .parker. Rečeno je da se kletva vrti u zraku 40 dana, a onda padne na onog ko ju je izgovorio.
Pogledajte na pocetnoj stranici, doboj, bijeljina, radoncic, bijeljina, "rs"....... A o Bosnjackim gradovima nista??
opet mi se penjes na onu stvar.............. a balis da si ugrozen
preko 100 godina Bosnjacima se poturalo jedinstvo, a umedjuvremenu se pravio plan Genocida nad Bosnjacima, a mene moji roditelji ucili da smo mi komsije, da su komsije prece nego rodbina u tudjini, ali 90-tih te komsije popalise mi sve, e vidis ja svoje dijete sad ucim da imamo mi i nasi neprijatelji, koji su htjeli da Bosnjake uniste, nek djete zna, pa mozda se buducim generacijama ne ponovi sto se nama dogodilo i nasim djedovima 40-tih
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Zasto nasi novinari pisu i izgovaraju "republika srbska" . To nije nikakva republika vec entitet.
:-(