Komentari (156)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
505 Bužimska !! Heroji, vitezovi Bosne!!
@Improvizator .. ne, to je ova https://www.youtube.com/watch?v=L8Mvre8Y_Eg A sad odjebaus hejteru :)
Ti si garant iz Buzima
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Ratna zastava na ulazu u grad? Gospodo, mislim da ste pogriješili mjesto, vrijeme, simboliku, poruku i smisao. Posebno, kada uz nju budu stajala službena obilježja grada, kantona, države. 20 godina nakon rata mi smo još uvijek u "poslijeratnom periodu" i ne znam do kada se mislimo baviti temom rata a za svoje neuspjehe tražiti opravdanje u njemu. Nisam ja protiv obilježavanja godišnjica, ali neka budu dostojanstvena.
Treba li sutra kod svih ulaza u gradove da osvanu ratne zastave jedinica ARBiH, VRS i HVO? Vjerujem da to ne bi bilo nikome simpatično. Da otklonim sumnju, ovo pišem kao bivši pripadnik 5.korpusa. Iskreno, volio bih, primjereno današnjem vremenu, da na ulazu u Bihać može biti aleja jarbola sa zastavama uspješnih kompanija..Kombiteksa, Polietilenke, Krajinametala, Šipada, Žitoprerade, RKG Energoinvest, Gorenje BIRA... i mnogih drugih.
Trebali su na taj jarbol objesiti dudakovica i drekovica
I sam sam bio pripadnik OS BiH, ali hebo vas više rat. Dajte ljudima koji su branili BiH da mogu živjeti od svog rada jer se od ovakvih parola ne živi!
Za razliku od 1 Korpusa, mi smo se samo branili.
🇧🇦🇹🇷🇧🇦🇹🇷🇩🇿🇲🇷🇵🇰🇸🇦🇸🇦🇸🇦🇸🇦🇸🇦🇸🇦🇸🇦🇸🇦
sad svi stojte tu i dobro se nagledajte kao telad.
Nek se svi ratovi spominju dnevno da nam se djeca truju.
@Improvizator, ceg se pametan stidi tim se budala ponosi.Na osnovu cega ste to teritoriju dobili? Pljackajuci i ubijajuci neduzne civie. Imali ste sve oruzej od JNA i opet ste bjedni.Sto bjezite sad u zapadnu evropu kad vam je dobro? Idite u majcicu Rusiju pogani jedna. Kako cete rec unucima kako ste otjerali sve komsije i poklali i pobili zene i djecu?
Sila nebeska??? hahahaha A kao sprdaju se na racun srba da su nebeski narod. Salu na stranu pa jel ima ista, a da nisi bosnjaci ukrali ili kopirali od srba? Od ljiljana pa do sila nebeskih :)
Ima fašizam. A i moji Srbi su počeli da šuruju sa istim, mali dio doduše, a babe im i djedovi po logorima istrbljivani i bježali po šumama od istih.
@Samo_opusteno kako ste vi nebeski narod a bojite se oluje i bljeska?
Toooooooooooooooooooooooooo i opet Tooooooooooooooooooooo
Sramota je da nakon ovolikih godina ne postoji autoput Bihac Sarajevo a o drugim stvarima da ne govorimo. Ovi ratnici su puno vise zasluzili. Parada 96' sa rahmetli Alijom na pocetku je nezaboravna. Sila nebeska!
Bihać obična rupetina, narod bježi gdje god, a oni kače zastave zločinačke jedinice i još se time hvale. Oni bi još voljeli da su u ratu, šta li?
al je zato u Trebinje narod navalio ko mutav
trebinje nikad jace92 navrati u bihac ...za vise info.''
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
JAKAKO
Svaka cast svakome ko se casno borio i pokoj duse svakome ko je casno poginuo. Braco Srbi hajde da ne pisemo budalastine ovdje.
Niti su se časno borili, a niti znamo ko je časno poginuo. Ne prejudicirajmo. Oni su deset puta gubili grad, naši se povlačili jer je komanda primila pare i sada se oni kao nešto koprče kao da su nešto odbranili.
Pogledajte sta je srbo dingospo 😚
PRIKAŽI ODGOVORE (7)