Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
1."Neces sine( kci il sin svejedno), ti ici i protestovati" 2. Necu da se eksponiram. 3. Vidjece me Profesori, koji su btw "u stranci koja vlada".
Neće da propuste ni jedan dan na klix komentarima. I predavanje će preskočiti i proteste samo ovdje neće. 😉
Kad su to studenti u BL imali možda...sve su to Diskovi omladinci... kako su dospjeli tu gdje jesu ...???
@halal passat....... kad su imali M U D A ...
Ne smije raja sta ce, zna da krene bilo sta odmah bi dobili tac, ovako suti poklopi se zavrsi sto imas i fataj se noge
imate online podršku za proteste od klix komentatora hahahaha
Izađe li vnogo Milorad da ih daruje pivama 0,33?
U ludnici nista novo ☔️☔️☔️☔️☔️
u Sarajevu ne smiju ni najaviti protest da ih ne snime SDA službe.
Nije bilo dobro plakatirano
s ovakvom omladinom vlast ne treba da brine
brzo to mile rijesi.. podijeli im po stoju i gotovo
Visok procenat javne potrosnje unistava svaku perspektivu zemlje, ne stvara novu vrijednost nego je unistava, osimorasuje gradane itd..Politicka elita koja je opstruirala drzavu postaje svrha sama sebi ruseci same temelje drustva i drzave.
Kakvi studenti i qurac... To je mozda nekada davno bilo da su se oni znali pobuniti i prkositi sistemu. Danas su to blago receno ,,paraziti".Velika vecina njih je pobjeglo na fakultet da ne bi moralo da radi.
Trebali su Šćepu Kepeca angažovat.Gorila bi Banjaluka ko lampa.
Hahha nasi studenti da se za nesto bore, sve balavci idu na fax jer su im roditelji umislili da su rodili genijalce pa ih guraju na te fakultete, a oni samo kako razmisljaju kako na kafu i kako sta prepisati na ispitu.
Studenti u kladionicama