Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zar niko ne vidi da se skida \"fokus\" sa:prodanih ispita,nepotizma,mita pa cak i ucjenjivanjem studentica od strane \"balavih,mlohavih lafo macho profesora\"najstrasnijom stvari koju osudjuju svaka religija a to je sex bez ljubavi i korumpiranost.Lajat ću na ovakve izrode dok god se ne istrijebe ovakvi koji bi trebali biti moralna vertikala mladim,a ne dzukele. Nadam se samo da ja nisam sam.
Kakvo je to društvo u kojem visoko obrazovanje mora povući ovakve poteze. Da li ste ikad igdje čuli da su profesori doktori nauka stupili u štrajk. Umjesto da im se da priznanje za sve muke koje su trebali proći do tog zvanja, oni moraju izići na ulice. Pita li se iko zašto je to deficitarna radna snaga. Znaju li vladajuće strukture značaj visokog obrazovanja. Znaju li da bi jedan takav profesor trebao obučiti visoko obrazovanog stručnjaka i ljude koji će nas sviju \"povući naprijed\". Znaju li oni da primamljivost za strani kapital čini upravo kvalitetna i obrazovna struktura stanovništva. Kako će stranci i njihov kapital reagirati kad shvate da smo društvo u kojem profesor doktor \"MORA DA ŠTRAJKA\" Sramota ljudi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ovo je tuzno, ali nije iznenadjujuce jer SDP se nasladjuje podrzavajuci u skupstini USK-a manjinsku vladu SDA koja je najgora od nastanka BiH, sa najnesposobnijim i najnekompetetnijim premijerom i najgorim ministrima koji su se mogli pronaci na podrucju USK-a ... To odgovara samo SDP-u koji se nada da ce narednu vladu u USK-u oni formirati sa Hamdijom Lipovacom na njenom celu ... Ko ne bi bio sretan da je opozicija, a u poziciji da na vlasti drzi najnesposobniju, najgoru i najnekompetetniju vladu koju neko moze zamisliti .. jadan SDA USK-a kad nema nikog staviti u vladu nego ove teletabise ..
Nema para, Bihac bankrotirao gradeci most!!!!