Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tako je braco...
@DRyNSKy upravo administracija rudnika i jeste najveci problem, najmanje ima onih. sto idu u jamu a kancelarije pune tetkica koje po citav dan ispijaju kafu. neka to malo rasciste pa mozda izadu oz dugova.
Oglasil se Mojo Ajanovic povodom ovoga.... mojaga moj, ovdje kazi nesto da sacuvaš tradicionalnu porodicu, znal mujaga koliko je porodica ovdje ugrozeno....mujagu izgleda samo lgbt populacija interesuju....
Ključ u bravu i vozdra.
u jamu ih neka iskopaju po tonu uglja!
Poruka rudarima u štrajku : Je3ite im majku !!!
Poslati policiju da ih rastjera. Ne mogu se sopstvena prava ostvarivati tako sto ces ogranicavati necije pravo na slobodu kretanja. Gospodo rudari, glasajte na izborima. Da je malo hrabrosti, sve bi islo ka tome da se ukidaju rudnici kao izvor za proizvodnju elektricne energije, odnosno okrenuli bi se alternativnim izvorima.
Nek rudari kazu kako su iskoristavali bolovanja po 2-3 mjeseca a onda odlazili na baustele i privatno radili. Sva preduzeca koja su propala 70% su odgovorni uposlenici koji su ili krali iz tog preduzeca ili na neke druge nacine vrsili malverzacije.
@advokat123 ma dzaba ti to objasnjavas kad je narod nepismen. Slabo ko konta da rudnici nemaju buducnost, da to propada samo od sebe. Ovako se samo kupuje socijalni mir, a buducnost je u alternativnim izvorima elektricne energije.
Proljeće 1992. Sarajevo. Skupština. Josip Pejaković. Rudari iz Breze.
Rudari, povedite revoluciju
elektroprivreda leglo podobnih uhljeba...rudari vi kopajte za par stoja dosta ste izdrzali ali zar nije boljw sutit i trpit za svoje ???
@zohariuhljebiklix ti ocigledno nemas pojma, od kako du na grbaci ep imaju vecu platu nego sto ce ikada imati! ali bitno je samo kukati, radnice u amku rade za 500km a utovaruju i istovaraju rovu, slazu, ciste i sve za samo 500km. a rudari imaju platu oko 1300-1400km.neka pokazu platne liste a ne da pricaju koliko im ostane kada im se odbiju krediti.
Ima li šta da ESDEA nije i nece unistiti?
@DexterMorgan Nisu sami,tu je i kradeze, sve što je u Federalnom vlasništvu zajedno su krivi
Ako rudnik neradi i nije isplativ, drugog rjesenja nema nego da se zatvori. Bilo bi neodgovorno da se zmuri i dozvoli da idalje funckionise tako sto se se ici u nova zaduzdenja i milionske dugove i problem prebacivati na druge.
Na rubu incidenta😂😂😂
Foodila zatvoriti sa njima.U talu su.
Bravo rydati. Ckepiste ako sada popustite
Teoreticari iz vladajuceg drustva tj. JP Elektroprivreda moraju preuzeti dug rudnika cak i na ustrub projekata ili njihovih enormnih nemoralnih primanja. A zatim kroz interni odnos urediti to pitanje. Odgovornost snosi i Nadzorni odbor i odbor za reviziju.
Hajte vi u Poljine ispred vila Bakira i ostalih politickih krimosa što vas vuku za nos 20 godina.