Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NVO služe da odrade u ime neprijatelja BiH prljave poslove, pa hajmo redom: Mjau, Vau, Šapa, Cuko i Maca, po njima se ne bi vidjeli iz psećih govana, a kerovi bi ujedali kad im se ćefne kao da do sada izujedanih više od 3000 sarajlija nije dovoljan broj. Ili NVO, koji zagovaraju Pride paradu u Sarajevu, što uopće nije apsolutno nikakav uvjet za ulazak u EU ili euroatlasnske integracije..., ili uzmimo ove što istražuju popularnost pojedinih političkih projekata, da ne kažemo stranaka... Zapitajmo se ko to financira, kome je u interesu kaos, zašto NVO prima novac sa vana i pokušava skinuti i koju KM sa budžeta bilo koje razine vlasti...
Pa majku mu više, hoće li nas ova DARKO BRKAN (krkan) prestati bombardirati, raznoraznim Glasometrima, Istinomjerima, Izbornim monitorima, Cistim listama i pm, na kojima samo uzimaju desetine hiljada maraka, a to ničemu ne služi!