Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
blago njima, tesko nama
@pravda897 selam gore bujrum dole dio tijela razumjeti ćrmo samo mi koji moraju gledati ove budale.
Sve je ovo jedna velika sprdacina s narodom, skontali su da ce nas ovako najprije usutkat jer ce nas glad natjerat da bjezimo preko granice trbuhom za kruhom a njima ostavimo da rasprodaju sto je jos ostalo.
jedni od najvecih neprijatelja drzave i njenih naroda su uhljebi u sluzbi mafijaskih familija...
u normalnim drzavama ljudi u stvari udju u parlament i nesto i urade za drzavu ksko bi svima bilo bolje a ne ko ovi nasi telci, nemaju pojma gdje su dosli,posli a zanima ih samo plata, apsurd
Pa dobro je,mogli su i vise.
BH građani na izborima biraju KRIMINALCE !!! I sad očekujete da se KRIMINALCI pošteno ponašaju i rade !!! Zatvorene u nacionalne toreve, glasačke ovčice mogu samo na MEKEĆU i BLEJE !!!
Dabogda se podmirivali u apotekama, stoka nezasita.
Ali....sve je po Zakonu. Treba im i povećati jer su oni ipak predstavnici bagre koja ih bira.
Koje crne naknade i povecenja sta to oni dobro rade za narod i zemlju fujj gade mi se kad ih vidim samo smisljaju kako nas zaduzit i otet nam i ovo malo sto imamo
apoteka im menza bila
Ajmo Bosno možemo mi bolje,ovo treba povečat. Sramota je da ovako malo dobijaju,stavimo se i ako treba otkinite djeci od usta samo da povečamo ove plate.😁😁
Za st :(
Sto ce njima izbori kada eto kazu da tih para nema za izbore jer su "pojedene na struku. Doticni zive bolje nego ijedan vlasnik kompanije bilo gdje u svijetu, jer da bi bio vlasnik kompanije moras raditi i pratiti sve 24/7 ako neces da te neko zajebe, dok ovim trutovima je dovoljno samo da dodju u zgradu i tu ih ceka oli-doli menu u tembelhana stilu plus svaki mjesec legne na racun cisto bar 5 hiljadarki.
@Spectatorr Izvinjavam se casnim izuzetcima, ali vecina je gluho bilo...
Gadovi prokleti
Kakvu dobrobit drustvu oni donose?? Evo ja cu sutra usijati luk pa ce nesto narast a oni ce se sutra počešati pa i prekosutra..
ma, sitotinja
Troslojno drustvo. 1. Budzetlije/uhljebi, nista ne rade a imaju fine plate zahvaljujući radnicima iz realnog sektora i onim sto dijaspora potrosi. 2. Postani radnici, sluze uhljebima,daju im platu, i dijaspori kojoj za sitne pare prave frizure, popravljaju auta, kuhaju u restoranima, zidaju zgrade u kojim oni stanove kupuju... 3. dijaspora, ono novca sto ostave je mizerno u odnosu na stetu koju ce dugorocno da naprave, bijelu kuglu, nestanak drzave.
Kad smanjimo broj ovih štetnika pod 1 i 3 imat cemo vise ovih korisnih pod 2, bolju drzavu i standard.
Odvrati su svi zajedno
hahahah, Firma BiH