Komentari (387)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zelenasi, ako postoji i miligram pravde u ovoj jadnoj drzavi, GOTOVI STE!!!
SDA je zmija otrovnica !!!
OPET CE GLUPI SELJAK GLASAT ZA SDA
PRIKAŽI ODGOVORE (16)
Koji su ovo gadovi, kabadahije i ubice. Ovaj nivo manipulacije je nevjerojatan. Oni bi da provjeravaju autentičnost pisma, a Fadilu Novaliću se sudi, Amiru Zukiću se sudi, Asimu Sarajliću se sudi, Fahrudinu Solaku se sudi, Nedad Branković kupio stan od 100 kvadrata za 500,00 KM vojnih certifikata, Alija Budnjo na Ilidži ne plaća vodu 20 godina. GADOVI, KABADAHIJE I UBICE.
Dobro...kopirat cu
Islamizirani Srbi ubijaju svoj narod sa Malina respiratorima, samo da Sebija ne zavrsi u zatvoru. Ja mislim da ovakav slucaj na kugli zemaljskoj ne postoji. Da se kralo na nabavci repsiratora ima svugdje. Ali da se sa njima ubijaju ljudi, da bi se ta kradja prikrila, nema nigdje.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Podnosim TUŽILAŠTVU BiH , KRIVIČNU PRIJAVU protiv Bakira I.i Sebije I. zbog OBMANJIVANJA JAVNOSTI, čime su doveli javnost u ZABLUDU i proizveli stanje OPASNO PO ZDRAVLJE i ŽIVOTE GRAĐANA !!!
treba zvat MILICIJU
Kako bi prikrili kriminal pocinise zlocin i zapetljase se u svojim lazima. Bakira, hanumu mu i sve one koji napravise podvalu sa respiratorima treba prikljuciti na iste a boga mi i ove SDA botove koji se ubise pravdajuci ih.
Pa Sebija što ne reče "zamijenjeni su" i mirna Bosna ?! Nije zato što bi se onda odmah znalo da je ovo sve njeno maslo !
Raja, ba, moramo nahlupati što više ljutih komentara! Samo tako moremo nešto promijeniti. Nejma nam druge.
Stravično, stravično, stravično neosetljiv, Logično, logično, logično nenadjebiv, Tragično, tragično što sve u pravu ti si, A nisi ni slično, ODLAZIM ništa lično! P.S. jeb'te se!
šta smo doživili,da nam dezerterka i sin sdaovca biznismena budu glavni doktori u državi
NE ZNAM DA LI JE ISTINA ALI SE PRICA DA AMERICKA AMBASADA PRIKUPLJA IP ADRESE SVIH NAS KOJI PISEMO NA KLIX.BA . IZGLEDA DA CE NEKE OD NAS ZABOLIT GLAVA .
e problem ip adresu skontati...
A prvo izmisljeno pismo, nigdje u pismu ne pise da su lhudi umirali zbog ovih raspiratora. Hadjifejzovic zajedno sa šepinim vazalima podigli paniku medju gradjanima, hoce li oni odgovarati za lazne vjesti i lazna pisma. Kako se FGR igra sa napacenim nepismenim narodom.
bem i tebe i mater ti sdaovsku i nepismen narod
Interesantan je stil jezika koji se koristi u Napomeni i vjerno odslikava strahovladu i odnose koje je direktorica uveli gore. Očigledno Granovu je potreban cover up, pa u 2. zaduženju traži ' ... stručno pismeno obrazloženje ...itd.' Sasvim nebitno da li zbog sebe ili zato što je direktorica zatražila zbog evntualnog interest sa sudjenja malinarima.
Ali u Napomeni praktično prijeti 'radnicima' (ne kolegama) disciplinskim postupkom bez ikakvog razloga. Na zapadu bi svaki 'radnik' jedva dočekao ovakav dopis da tuži kompaniju I zaradi dodatno zbog uznemiravanja i uzrokovanog stresa od strane menadžmenta a kod Sebije je to uobičajen način komunikacije.
'Na sastanku ... održan je sastanak ' Nema greške radi se o originalu jer samo Sebijin SDA kadar hože biti ovako nepismen i retardiran.
Hej pazi ovo onom seljaku dala federalna vlada 10.5 mil. maraka za respiratore da ih plati a svojih Para vlastitih nije imao cak bio u dugovima pa moze tako svako poslovati kad ti drugi da pare da ih kupis jos se dubre na kraju smije boj se Boga.
Mozda su to shvatili kao prvoaprilsku salu?
jedino nas moze spasiti kakav Virus dobrote
Zivot je jednostavno takav, nekad moras ustat da bi naso daljinski koji je pored tebe
Idem danas Sarajevom, pored Miljacke!Za nogu mi se prikaci mala drvena lutkica! Trcim a ona se smije- hihi hihihihi hihihihihihhii. Odem u svoj Jagomir! Tamo počnem da vristim i panicim, daju mi neke tablete, budim se nigdje drvene lutkice, ljudi čuvajte se!