Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad ce doci red da gradjani traze informacije o utrosenom novcu mmfa i opcenito drzavnom sektoru koji je nedostupan ?
vas dušebrižnika mi je pun kurrac....da samo imaš mogućnost,bio bi 16 puta gori od njih.
općenito,ukinemo državu i nećeš se imati sekirati za šta...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kad ćete raspravljati o odnosu parlamentarnih i radničkih plata, o odnosu visine penzija, radničkih plata i troškova života, kupovne (ne)moći građana BiH. Kad ćete raspravljati o ukidanju kantona, itd., itd. . Vazda raspravljate o nebitnim stvarima, kad ćete raspravljate uopšte o nečemu od čega će narod imati korist?
Ovi ljudi fakat nisu normalni! Dokle više,pustite čovjeka da pjeva.
Skoro svake godine se u Sa placaju pjevaci manje ili vece reputacije i sada kada imamo mega zvijezdu po principu svjetsko, a nase, od ovoga pravimo problem. Grad i drzava ce zaraditi kao nikad, ali i dalje mi ne mozemo priznati uspjeh svog covjeka
Ako je ovo jedini trenutni problem kojim treba da se bave parlamentarci, onda smo definitivno otisli u PM
Tako je DF. Dino nema lijepe noge kao Nina Badric Oderi ih Dino!
stvarno ste naivni ako vjerujete da će neko dzaba pjevati, svirati i organizovati novogodišnji koncert. svi su oni itekako dobro prošli.
Pa jel posao parlamentarcima da raspravljaju o tim stvarima, pa narode dragi mi i jesmo u ovoj situaciji jer dopustamo ba ove stvari, ovo je smijurija zeaca od drzave, pa j.bem im mater vise nek rade svoj posao, nek podizu ekonomiji, prave nova radna mjesta, nek traze investitore itd
Bakirova ćerka udata za srbinom pa zato on prelazi preko ovog sve preko ratnih heroja i sehida i sebija tu ima uloge ne da mu da mrdne. Malo pročešljajte i zato cete vidjeti da je ovo istina i zato on popusta srbima u dosta stvari . i cak je rekao da nece tuziti srbiju za zlocine koji su pocinili na prostoru BiH nego ce na kraju ispasti da je samo ispao građanski rat ..
Eh lova pusta. Uostalom neka koncerta, dosta nm je baš političara na tom trgu. Damire dekontaminiraće se taj trg od političkog zagađenja!
Mogo bi DF isto ovako pokrenut inicijativu da vidin o kojim parama zeljko ide po alpama skijat i čilat
Sarajevo treba ostavit da pocrkava od gladi..
Ima li ovaj i ovakav DF išta pametnije da pokrene da postavi kao da je Merlin najveći potrošač "našeg" novca.
zar df još ima parlamentaraca?svašta!
Ovi iz DF-a su demagozi da Bog sacuva!
Pa DF i njihov predjesnik godinama zive na racun ove drzave i gradjana.....
Ponovi glasnije! Ne cuje se u trezoru dok se broje zlatne kasike!
Rasprava oko toga gdje postaviti TOI TOI.